Ο ΟΦΗ τους δίνει κίνητρο

09:00 | 05/08/2020

Ο Όμιλος «απογειώνει» καριέρες και οι Βούρος, Ουές και Γρίβας θα έχουν την ευκαιρία τους.

Είναι νέοι και ωραίοι… Αποτελούν τρία εκ των τεσσάρων- μέχρι τώρα- αποκτημάτων του ΟΦΗ, που δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να διατηρήσει έντονο το ελληνικό στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό του.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος της καινούργιας εποχής έχει τη δική του φιλοσοφία και αυτό το αποδεικνύουν και οι κινήσεις του στο μεταγραφικό «παζάρι».

Αποκτάει, δηλαδή, ποδοσφαιριστές σε καλή ηλικία, με «δίψα» για να προσφέρουν και, παράλληλα, να βοηθηθούν από την ομάδα.

Κάπως έτσι, άλλωστε, πήγε και στις επιλογές των Βούρου, Ουές και Γρίβα. Πρόκειται για μονάδες, οι οποίες αρέσουν στο τεχνικό επιτελείο των «ασπρόμαυρων» και έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης και βελτίωσης.

Δεν είναι ψέμα, άλλωστε, πως η… πρόσφατη ιστορία αποδεικνύει ότι ο ΟΦΗ δίνει κίνητρα. Από τότε, δηλαδή, που «τρέχει» το πρότζεκτ του, παρέχει την ευκαιρία «απογείωσης» και μέσα από την κοινή πορεία, κερδισμένοι βγαίνουν και το κλαμπ, αλλά και οι παίκτες.

Και είναι γεγονός πως και οι τρεις τους θα έλαβαν σοβαρά υπόψη τους τη συγκεκριμένη παράμετρο, πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

Ο Βούρος έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, έχει αγωνιστεί σε Champions League και Europa League, άρα διαθέτει ήδη υψηλές «παραστάσεις».

Στον ΟΦΗ, πάντως, θα μπορέσει να γίνει ένας κορυφαίου επιπέδου ποδοσφαιριστής και γιατί όχι να «χτυπήσει» και την πόρτα της Εθνικής Ανδρών, αφού έχει παίξει στις «μικρές» ομάδες της «γαλανόλευκης».

Ο Ουές, από την πλευρά του, διαθέτει πολλές περγαμηνές και φυσικά στον Όμιλο θα συναντήσει το «περιβάλλον», που θα του επιτρέψει να «εκτοξευτεί» και ν’ ανέβει ακόμη περισσότερο επίπεδο. Έχει, εξάλλου, την ποιότητα και το ταλέντο για ν’ αλλάξει στάτους.

Ο Γρίβας, τέλος, «συστήθηκε» στη Super League 1 με τη φανέλα του Πανιωνίου, αλλά στον ΟΦΗ ψάχνει για το «ξεπέταγμα» και την καθιέρωση. Και οι συνθήκες, αν μη τι άλλο, το ευνοούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι προτεραιότητες του ΟΦΗ

Τα κρίσιμα θέματα και ο δεύτερος στόπερ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.