«Τι θέλει να πει ο ποιητής;»

SMS

Η Ξάνθη θυμήθηκε σχεδόν τρεις μέρες μετά να βγάλει ανακοίνωση για το ματς με τον ΟΦΗ. Επί της ουσίας δεν αναφέρεται στη διαιτησία, αλλά με το δικό της στιλ, σε ακόμα μία από τις κλασικές ανακοινώσεις που αναρωτιέσαι «τι θέλει να πει ο ποιητής», αφήνει υπονοούμενα.

Και το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι το «γιατί». Ο Κίκο Ραμίρεθ δεν ασχολήθηκε στις δηλώσεις του για τη διαιτησία. Αντίθετα, την «είπε» στους παίκτες του που στη διάρκεια του αγώνα έριχναν πιο πολύ το βάρος στο να διαμαρτύρονται στον διαιτητή παρά στο να παίζουν ποδόσφαιρο. Ο τεχνικός διευθυντής της ακριτικής ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, το μόνο που είπε ήταν τα παράπονα για τις καθυστερήσεις, τις οποίες θεώρησε λίγες.

Το σαββατιάτικο παιχνίδι δεν είχε κάτι για να ασχοληθείς με τον διαιτητή. Σωστό το πέναλτι που κέρδισε ο ΟΦΗ, σωστό το πέναλτι που δεν έδωσε ο Βάτσιος στο β' μέρος υπέρ της Ξάνθης, θεωρώντας ότι ο παίκτης κάνει «θέατρο».

Προς τι, λοιπόν, η ανακοίνωση της Τρίτης; Πού ακριβώς έχουν παράπονα στην ακριτική ομάδα και γιατί δημιουργούν εντυπώσεις. Εκτός αν θεωρούν βάσιμα τα διαιτητικά σχόλια παλαίμαχου διαιτητή σε αθλητική εκπομπή, ο οποίος κατά καιρούς «ανακαλύπτει» δικούς του κανονισμούς.

Βέβαια, εδώ η ΑΕΛ δεν είδε κάτι το μεμπτό στο ΟΑΚΑ και έδωσε συγχαρητήρια για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Καθένας με τον πόνο του, καθένας με αυτό που θέλει να δει...

Ευτυχώς που ο ΟΦΗ μένει μακριά από όλο αυτό. Και καλά κάνει. Δεν τον αγγίζει και δεν πρέπει να τον αγγίζει. Άλλοι προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με ανακοινώσεις, ο ΟΦΗ τις έχει κερδίσει ήδη με το ποδοσφαιρικό ήθος και την αγωνιστική του εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωση έπος της Ξάνθης για το ματς με τον ΟΦΗ

Παράπονα της Ξάνθης για τις καθυστερήσεις

Ραμίρεθ: «Οι παίκτες μου ασχολήθηκαν περισσότερο με τη διαιτησία»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.