Τίποτα και κανείς και δεν τον σταματά

17:04 | 31/03/2018

Είναι τελικά πολύ μικρή η Football League για να χωρέσει αυτόν τον ΟΦΗ… Με επιβλητικό πέρασμα από την Πάτρα, η κρητική ομάδα επιβλήθηκε 0-3 της Παναχαϊκής και… πάτησε στη Super League.

Με δυο γκολ του Μάνου και ένα του Κουτσιανικούλη, ο ΟΦΗ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και πήρε μια ακόμα σπουδαία νίκη, την 11η συνεχόμενη, ανοίγοντας τη διαφορά από τη ζώνη της ανόδου στους 13 βαθμούς και πλέον ο στόχος της ανόδου είναι εξαιρετικά κοντά…

Ο αγώνας μπορεί στο πρώτο του δεκάλεπτο να ήταν άχρωμος και άγευστος, αμέσως μετά όμως έγινε… ροκ. Αρχικά με την λανθασμένη υπόδειξη του διαιτητή να μην αποβάλει τον Σούλη για την ανατροπή του Βουό ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Έδωσε όμως το φάουλ στο 11’, από το οποίο δυο λεπτά αργότερα προήλθε το πέναλτι που έκανε γκολ ο Μάνος και έβαλε μπροστά την κρητική ομάδα. 

Ανάλογη και η συνέχεια, όπου παρά το απρόοπτο της αναγκαστικής αλλαγής του Ποτουρίδη, στο 20’ ήρθε το 0-2 με το εξαιρετικό σουτ του Κουτσιανικούλη έξω από την περιοχή. Ο αγώνας συνέχισε με τον ΟΦΗ να έχει τον έλεγχό του, την Παναχαϊκή να παίζει με νευρικότητα και την κρητική ομάδα να μην απειλείται. Η όποια κατοχή της μπάλας δεν είχε κανένα αποτέλεσμα για τους Αχαιούς, σε αντίθεση με τους Κρητικούς. 

Η ουσία και η ταχύτητα στις αντεπιθέσεις, έφεραν τον Όμιλο στο τρίτο του γκολ, όταν στο 44’ ο Κουτσιανικούλης έφυγε στην κόντρα από τη δεξιά πλευρά, είδε τον Μάνο αμαρκάριστο στα αριστερά του, του μεταβίβασε ωραία τη μπάλα και ο Μάνος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το σκορ στο 0-3, που ήταν και το τελικό του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και πιο επιθετικοί, όμως πέραν μιας καλής στιγμή στο 49’, αυτή τους η υπεροχή δεν είχε κάτι περισσότερο. Ο ΟΦΗ διαχειριζόταν καλά τον αγώνα και άφηνε χώρους στους αντιπάλους του, αναζητώντας από την πλευρά του κενά, για να βγαίνει σε αντεπιθέσεις. 

Γενικά το δεύτερο μισό της αναμέτρησης δεν είχε συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν μάταια για κάτι καλό και τον ΟΦΗ να έχει πλέον τον νου του στον… Άρη. Οι καλές στιγμές ελάχιστες, όπως και οι προσπάθειες για γκολ, με αποτέλεσμα το 0-3 να είναι το τελικό σκορ της σπουδαίας αυτής νίκης, η οποία φέρνει τον ΟΦΗ «μια ανάσα» από τη Super League.

Οι συνθέσεις: 

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Γκίνο, Αργυρόπουλος (80’ Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Φωτάκης (72’ Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (46’ Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μωραίτης.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Βουό (78’ Πουρτουλίδης), Μάνος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Μαχαίρας, Κουτσιανικούλης (59’ Περογαμβράκης), Ποτουρίδης (18’ Βαφέας).

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.