Το «αντίο» ενός πιστού στρατιώτη

20:15 | 04/01/2019

Ο Δημήτρης Κομεσίδης φεύγει με ψηλά το κεφάλι από τον ΟΦΗ και το capitano.gr καταγράφει τους λόγους της αποχώρησης.

Ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται κοντά στην… έξοδο, καθώς ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από’ δω και στο εξής. Και είναι αλήθεια ότι ο Όμιλος χάνει ένα πιστό του «στρατιώτη».

Έναν ποδοσφαιριστή, που για 2.5 χρόνια φόρεσε με αξιοπρέπεια την ασπρόμαυρη φανέλα και πρόσφερε πολλά. Αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά. Ήταν, εξάλλου, από εκείνους που δεν εγκατέλειψαν την ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο όταν βρέθηκε ένα «βήμα» πριν από το τέλος και έβαλε… πλάτη για να ορθοποδήσει και να συνεχίσει την πορεία της.

Ήταν, παράλληλα, από τους στυλοβάτες της προηγούμενης σεζόν στη Football League, όπου το σύνολο του Παπαδόπουλου κατέκτησε το πρωτάθλημα και παράλληλα επέστρεψε στη Super League. 

Την τρέχουσα περίοδο, ωστόσο δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που πήρε από τον 47χρονο προπονητή και σταδιακά έμεινε εκτός των πρώτων επιλογών του.

Η εξέλιξη της αποχώρησης, έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ είναι έτοιμος ν’ αποχαιρετήσει έναν παίκτη, ο οποίος έδινε πάντα ό,τι είχε, ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν ορισμένες φορές το αναμενόμενο. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.