Το «αντίο» του «Ηράκλειο» στον Παύλου

18:07 | 19/07/2021

Εξέδωσαν ανακοίνωση οι «κυανόλευκοι».

Ο Νίκος Παύλου πέτυχε στον πάγκο του «Ηράκλειο» σπουδαία πράγματα και ολόκληρη η κοινότητα του Ομίλου αποχαιρέτησε τον έμπειρο τεχνικό.

Στη κηδεία του (20/07) τον σύλλογο θα εκπροσωπήσουν ο προπονητής, Γιώργος Μακράκης, και ορισμένοι από τους τότε παίκτες του, όπως ο Τάσος Κανταρτζής και ο Χρήστος Χαρίσης.

Η ανακοίνωση: «Φτωχότερο το Ελληνικό Μπάσκετ αφού έχασε τον καταξιωμένο προπονητή Νίκο Παύλου.

Ο έμπειρος προπονητής είχε συνδέσει το όνομά του με το «Ηράκλειο» και το τμήμα καλαθοσφαίρισης, όντας προπονητής για τέσσερα ολόκληρα χρόνια όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α' Εθνική κατηγορία.

Ο Νίκος Παύλου ήταν επιλογή του Μανώλη Παπακαλιάτη, προέδρου της αξέχαστης εκείνης εποχής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είχε βοηθό του για τρία χρόνια τον προπονητή μας Γιώργο Μακράκη.

Τον Όμιλο θα εκπροσωπήσουν στην κηδεία του, που θα γίνει την Τρίτη 20 Ιουλίου ο προπονητής μας Γιώργος Μακράκης και παίκτες εκείνης της περιόδου, όπως ο Τάσος Κανταρτζής και ο Χρήστος Χαρίσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α., το Τμήμα Μπάσκετ και όλη η Κοινότητα του Ομίλου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά στην οικογένεια του».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.