​Το «αντίο» του Σεμέντο και ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

O Λισάντρο Σεμέντο έμεινε και τυπικά ελεύθερος και μένει να δούμε αν θα «επαναπατριστεί» στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ.

Εξελίξεις με τον Λισάντρο Σεμέντο δεν αποκλείεται να υπάρξουν από την προσεχή εβδομάδα για τον ΟΦΗ.

Οπως είναι γνωστό ο Σεμέντο βρίσκεται στο κάδρο της Κρητικής ομάδας, αφού είναι ελεύθερος και έχει δοκιμαστεί άρα πρόκειται για μία λύση με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Ο παίκτης την Παρασκευή ανακοίνωσε μέσω social media το τέλος του από τη Φορτούνα Σιτάρντ, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποχαιρέτησε την πρώην πια ομάδα του από την οποία αποχωρεί μετά από 5 χρόνια και είναι ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να κορυφωθούν οι συζητήσεις του Σεμέντο με τον Όμιλο, ο οποίος ανεξάρτητα από την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου, θα δουλέψει και αυτή.

Οπως έχουμε γράψει πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Για τον Λάμπρου όλα θα εξαρτηθούν από τον ΠΑΟΚ, αφού ο ΟΦΗ έχει κάνει την πρότασή του για την αγορά του Έλληνα παίκτη και περιμένει. Για τον Σεμέντο όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Ομιλος θα κάνει πρόταση και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του ίδιου του παίκτη το τι θα αποφασίσει.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρξει κάποια σοβαρή εξέλιξη ούτε κάτι το προχωρημένο, αλλά από τη στιγμή που ο ΟΦΗ δείχνει ενδιαφέρον για να συνεργαστεί ξανά μαζί του τότε μένει να δούμε τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Λάμπρου και η περίπτωση Σεμέντο

«O OΦΗ ανταγωνιστής της Σαμπντόρια για Ντρέσεβιτς»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.