Ο Λάμπρου και η περίπτωση Σεμέντο

ΟΦΗ

Πώς έχουν τα έως τώρα δεδομένα με τις περιπτώσεις Λάμπρου και Σεμέντο που δουλεύει ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ έχει κάνει αυτό που πρέπει για την περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου, αλλά όπως με αυτή του Λουίζ Φελίπε, δεν είναι στο χέρι του. Ο Όμιλος έχει κάνει την προσφορά του στον ΠΑΟΚ για την αγορά του ποδοσφαιριστή και πλέον περιμένει τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Το πλεονέκτημα του ΟΦΗ στην περίπτωση του Λάμπρου είναι και η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φυσικά και βλέπει θετικά το να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρητική ομάδα. Λογικό είναι αφού με την φανέλα του ΟΦΗ πήρε παιχνίδια στα πόδια του, είχε φανέλα βασικού και έκανε σε γενικές γραμμές μία καλή χρονιά.

Η υπόθεση του Λάμπρου, όμως, δεν είναι η μόνη που δουλεύει ο ΟΦΗ. Ένας παλιός γνώριμος του Ομίλου, ο Λισάντρο Σεμέντο, εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση του δεν είναι απλά ως σκέψη για τους επικεφαλής, αλλά έχουμε περάσει στο στάδιο των συζητήσεων.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται ο Σεμέντο για τον κόσμο του ΟΦΗ. Στην προηγούμενη θητεία του άφησε το αποτύπωμά του, ειδικά στον πρώτο γύρο που ήταν από τους κορυφαίους της Κρητικής ομάδας. Ο μοναδικός αστερίσκος είναι ο σοβαρός τραυματισμός που πέρασε πριν από περίπου ένα χρόνο, ο οποίος όμως ανήκει στο παρελθόν.

Ο παίκτης δεν θα συνεχίσει στη Φορτούνα Σιτάρντ, ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για το πρόσωπό του (ανεξάρτητα από την κατάληξη με Λάμπρου), αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη. Το ότι είναι στο κάδρο, όμως, σημαίνει πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας «Γκαγιέγος» που θα επαναφέρει την ισορροπία στο κέντρο

Η άμυνα, ο Βούρος και οι προσθήκες

Πάντα και οι πωλήσεις στο προσκήνιο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.