Το Αρκαλοχώρι ξέρει, έζησε και θυμάται την οδύνη του σεισμού

SMS

Η συγκινητική ανάρτηση της ομάδας μπάσκετ του Αρκαλοχωρίου και η βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Νοτιοανατολικής Τουρκίας

Οδύνη και απέραντη θλίψη για τους χιλιάδες νεκρούς σε Τουρκία και Συρία, έπειτα από τον φονικό σεισμό των 7,8 ρίχτερ που ''χτύπησε'' την γειτονική χώρα.

Μια περιοχή που έχει πληγεί όσο λίγες από τέτοιο ακραίο φαινόμενο, είναι σίγουρα εκείνη του Αρκαλοχωρίου. Μια περιοχή που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, παρ όλο που το πέρασμα του εγκέλαδου δεν ήταν τόσο οδυνηρό, όσο αυτό εκείνο που αποτυπώνουν οι εικόνες και τα βίντεο από την Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα της περιοχής, η Αναγέννηση η οποία αποτελεί το καμάρι της περιοχής, με ανάρτηση της, κάνει γνωστό ότι στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (απέναντι στον Άρη Νίκαιας, 12/2) θα συγκεντρώσει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης με στόχο να βοηθήσει στην συντονισμένη προσπάθεια της ΕΟΚ.

Η συγκινητική ανάρτηση της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου

Το Αρκαλοχώρι ξέρει, έζησε και θυμάται την οδύνη του σεισμού.

Τέτοιες τραγικές ώρες δε θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια και να μη βοηθήσει τους ανθρώπους των περιοχών που έπληξε καίρια ο τρομακτικός σεισμός στη Νοτιοανατολική Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.

Έτσι την Κυριακή (12/2) στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρης Νίκαιας - Info , η Αναγέννηση μαζεύει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης με στόχο να βοηθήσει στην συντονισμένη προσπάθεια της @hellenicbf.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.