Το ΒΑΚ σημαίνει πρότζεκτ

ΟΦΗ

Το αναμορφωμένο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ είναι η απόδειξη της προόδου. Ώρα να ακολουθήσει και το αγωνιστικό κομμάτι.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Μπούση στους δημοσιογράφους το περασμένο Σάββατο οι οποίες -μαζί με τη συνάντηση με τους οργανωμένους- ήταν το "κλικ" για να γυρίσει ο διακόπτης, έβγαλαν ειδήσεις. Αυτές που φάνηκαν και αυτές που πέρασαν στα ψιλά.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η περίπτωση της Άντερλεχτ. Οπως ειπώθηκε από τον Μηνά Λυσάνδρου, η βελγική ομάδα θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο και θα κάνει μίνι προετοιμασία στο ΒΑΚ, με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Μουντιάλ, ενώ θα δώσει φιλικό και με τον ΟΦΗ.

Η είδηση έχει σημαντική προέκταση και αναλύθηκε και από την Μιχάλη Μπούση στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα σε συνέντευξή του. Η Άντερλεχτ "ανοίγει την πόρτα" και το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ αρχίζει να προσελκύει ομάδες της Ευρώπης για προετοιμασία.

Μετά τα έργα που έγιναν το ΒΑΚ έχει γίνει ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας, λίγες ομάδες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, έχουν τέτοιες εγκαταστάσεις και ο ΟΦΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δέχεται κρούσεις από άλλες ομάδες για να προπονηθούν εκεί. «Είναι ένα μήνυμα και προς τις άλλες ομάδες πως η Κρήτη είναι ένα πολύ ωραίο νησί, με φιλόξενο κόσμο, με πολύ ωραίο καιρό και μπορεί να εξυπηρετήσει τον τουρισμό για 365 ημέρες τον χρόνο», ήταν τα λόγια του Μιχάλη Μπούση στη ραδιοφωνική του συνέντευξη επί του θέματος.

To ΒΑΚ και η αναμόρφωσή του είναι η "χειροπιαστή" απόδειξη του λεγόμενου πρότζεκτ που οραματίστηκαν στον ΟΦΗ προ τετραετίας όταν ανέλαβε τη διοίκηση του συλλόγου ο Μιχάλης Μπούσης. Πρότζεκτ δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, οι μεταγραφές και οι πορείες (είναι φυσικά και αυτό και εκεί απαιτείται μία σταθερότητα), πρότζεκτ είναι και το προπονητικό κέντρο, οι ακαδημίες, το γήπεδο οτιδήποτε μεγαλώνει τον ΟΦΗ και ξανακερδίζει την αίγλη του παρελθόντος. Και σε αυτό το κομμάτι ο ΟΦΗ κάνει βήματα μπροστά, έφτασε η ώρα να ακολουθήσει και το αγωνιστικό μέρος με την ίδια πρόοδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.