​Το βάρος πέφτει σε Μεγιάδο-Σεμέντο

11:07 | 21/07/2020

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τη Δευτέρα 7 αποχωρήσεις, οι περισσότερες εξ αυτών αναμενόμενες, αλλά η είδηση εκτός από τα «διαζύγια» έχει να κάνει με αυτούς... που δεν ανακοινώθηκαν.

Ο λόγος για τους Μεγιάδο και Σεμέντο, για τους οποίους ο ΟΦΗ ρίχνει το βάρος για να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις τους, ενώ σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του Γιάννη Σαμαρά στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, αναφορικά με την εξέλιξη πάνω σε αυτές.

Για τον Μιγκέλ Μεγιάδο τα πράγματα είναι γνωστά, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, είναι δεδομένο και το έχει γράψει το Capitano.gr ότι ο ΟΦΗ θέλει να τον κρατήσει και ο παίκτης θέλει να μείνει στην ομάδα, ενώ για τον Λισάντρο Σεμέντο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Ο Όμιλος θα ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ τον ποδοσφαιριστή και τη νέα χρονιά, αλλά είναι ένα περίπλοκο θέμα για τους λόγους που έχουν αναλυθεί και αφορούν το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης.

Το σίγουρο είναι ότι η κρητική ομάδα εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, ασχολείται και με αυτές τις δύο περιπτώσεις και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σίμος είπε την αλήθεια, αλλά η ουσία δεν αλλάζει

Επίσημο: Ανακοινώθηκαν 7 αποχωρήσεις

Ο Γιάννης Σαμαράς για όλους και για όλα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.