Η λογική με Μάνο, η «δίψα» Δεληγιαννίδη και ο Νοικοκυράκης

ΟΦΗ

Ο αντί-Τσιλιανίδης θα έχει υψηλό κίνητρο στο ματς με τον Άρη (Capitano.gr - Σάββατο) - Τα πλάνα του Σίμου

Η πρεμιέρα τον πλέι οφ πλησιάζει και ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο «βήμα» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σ’ ένα ριμέικ της 1ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν να γράψουν διαφορετικό επίλογο στο ματς, σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Αυγούστου (24/08) στη Θεσσαλονίκη.

Τότε είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1, τώρα θα ψάξουν το «διπλό» για να μπουν ιδανικά στη διαδικασία. Η τρίμηνη αποχή από τη δράση, βέβαια, κάνει πλέον κάθε παιχνίδι… ειδικών συνθηκών, αφού θα είναι φυσιολογικό αν οι ομάδες παρουσιαστούν επηρεασμένες απ’ την απραξία.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου, βέβαια, θέλει να δείξει καλό πρόσωπο και να πάρει τη νίκη στη συμπρωτεύουσα.

Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, τα πράγματα είναι κατά μεγάλο ποσοστό ξεκάθαρα. Ο Σωτηρίου θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά.

Οι Μεγιάδο, Νέιρα και Ναμπί θα συνθέσουν την τριπλέτα στα χαφ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες ενοχλήσεις στον αυχένα, ωστόσο προπονούταν κανονικά και δύσκολα θα χάσει τη θέση του στους πρώτους «11».

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε Στάικος, Σακόρ και Βίκτορ βρίσκονται στις επάλξεις για να τον αντικαταστήσουν. Όποιος επιλεγεί, θα πάει δίπλα στον Μεγιάδο και ο Νέιρα θ’ ανέβει στο «10». Στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης θα παίξει ο Σεμέντο και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέντο.

Λογικά Μάνος

Το ερωτηματικό, έτσι, είναι ποιος θα καλύψει το κενό του τραυματία Τσιλιανίδη. Η λογική λέει Δημήτρης Μάνος. Ο 26χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν στις πλευρές. Η αναμέτρηση αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, στις καλές εμφανίσεις και γιατί όχι και στα γκολ.

Μπορεί να είναι δανεικός, ωστόσο αποτελεί ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για τον Όμιλο και τώρα που αρχίζουν οι μεγάλες «μάχες» έχει τις δυνατότητες ν’ αποτελέσει ένα σούπερ «όπλο» για τους «ασπρόμαυρους».

Και ο ίδιος φυσικά είναι αποφασισμένος να εμφανιστεί βελτιωμένος στα πλέι οφ και να βοηθήσει την ομάδα του.

Από’ κει και πέρα, δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης. Είναι ένας από τους φετινούς άτυχους του ΟΦΗ, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα τραυματισμό, που τον άφησε πολύ καιρό «εκτός».

Δεν έχει κάνει ντεμπούτο ακόμα στη φετινή περίοδο και... διψάει για να πάρει λεπτά συμμετοχής και να προσφέρει. Μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις, αλλά το τελευταίο διάστημα ο Σίμος τον δοκιμάζει στα εξτρέμ. Οπότε είναι κι εκείνος μια επιλογή.

Στα «φτερά», βέβαια, υπάρχει και η λύση του Βαγγέλη Νοικοκυράκη. Όσο έχει παίξει φέτος, τοποθετείται πίσω από το φορ, αν και σε προπονήσεις και φιλικά έχει αγωνιστεί και πλάγια.

Θα είναι μεγάλη έκπληξη να πάρει φανέλα βασικού, όμως ο 42χρονος τεχνικός δείχνει να τον υπολογίζει. Έπαιξε 90 λεπτά στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, ενώ είχε και ένα «ποιοτικό» δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σίμος: «Έχουμε προσδοκίες, όχι άγχος»

Απρόοπτο με Βαζ ενόψει Άρη - η αποστολή του ΟΦΗ

Τέλος ο Ντίνας από τον ΟΦΗ

Ερωτηματικό ο αντι-Τσιλιανίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.