Ερωτηματικό ο αντι-Τσιλιανίδης

21:30 | 03/06/2020

Το πλάνο του ΟΦΗ ενόψει «Βικελίδης» (06/06) είναι σχεδόν ξεκάθαρο.

Στην κορύφωση της βρίσκεται η προετοιμασία του Ομίλου για το ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ απέναντι στον Άρη.

Όπως και στην κανονική περίοδο, έτσι και στο μίνι πρωτάθλημα του τίτλου, το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου ξεκινάει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσπάθεια του.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να μπουν στη διαδικασία με τον ιδανικότερο τρόπο και θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη, μέσα από μια θετική παρουσία στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Σίμος και οι ποδοσφαιριστές του έχουν δουλέψει αρκετά όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι-αγωνιστικά και πνευματικά-στη συνάντηση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, το ερωτηματικό είναι ποιος θα κληθεί ν’ αντικαταστήσει το κενό του Τσιλιανίδη.

Την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου, δηλαδή, θα υπερασπιστεί ο Σωτηρίου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να παίξουν οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Στη μεσαία γραμμή, την τριπλέτα θα συνθέσουν λογικά οι Μεγιάδο, Νέιρα και Ναμπί, στις πλευρές της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν οι Σεμέντο και Βαζ και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέντο.

Ο Πορτογάλος έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει στο δεξί «φτερό», όμως δεν αποκλείεται ο 42χρονος τεχνικός πάει και σε άλλη λύση και να μην πάρει φανέλα βασικού τελικά ο Βαζ.

Σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο και αφού δεν είναι τόσο απλό ν’ αλλάξει ο σχηματισμός, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Ν’ αγωνιστεί στην πλευρά κάποιος εκ των Ναμπί ή Νέιρα μοιάζει πολύ δύσκολο, καθώς μαζί με τον Μεγιάδο συνθέτουν καταπληκτική τριάδα στο κέντρο, που δεν «σπάει».

Στα εξτρέμ, επομένως, πιθανόν να παίξει ο Μάνος ή ο Δεληγιαννίδης, τον οποίο δοκιμάζει εκεί ο Σίμος το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πουρσανίδης: «Έξτρα κίνητρο ο κόσμος στις εξέδρες»

Θετικά δείγματα: Η υγειονομική επιτροπή αποφασίζει

Η ολοκληρωμένη πρόταση του ΟΦΗ για το 20% και τα επόμενα βήματα

Έτσι «πήρε πάνω του» το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου

Συνάντηση κορυφής: Στην κυβέρνηση η πρόταση του ΟΦΗ!

Η θέση του Υπουργείου για τη συνάντηση για το 20% και η θετική στάση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.