Το Δ.Σ. και η άφιξη Μπούση

10:02 | 10/01/2020

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ο εγγυητής Μπούσης και η επικείμενη επιστροφή του στο Ηράκλειο.

Σήμερα θα λάβει χώρα η συνεδρίαση του Δ.Σ. για να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, ύψους 1.5 εκ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη ολοκληρώθηκε η προθεσμία για τη συμμετοχή στην Αύξηση, ενώ όπως είναι γνωστό, η πλευρά της οικογένειας Παλυβού είχε ψηφίσει κατά γιατί θεωρεί ότι τα χρήματα που αναλογούν στο ποσοστό τους μπορούν να μπουν αργότερα και όχι τώρα.

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα και ο Μιχάλης Μπούσης εγγυάται ότι αναλαμβάνει τα πάντα. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή αν ο Μπούσης υπερκαλύψει το ποσό, σημαίνει πως θα αυξηθεί και το ποσοστό των μετοχών του στον ΟΦΗ.

Ωστόσο, όλες οι σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με την ΑΜΚ θα γνωστοποιηθούν σήμερα αφού πρώτα γίνει η συνεδρίαση του Δ.Σ.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του Μιχάλη Μπούση στην Κρήτη το προσεχές διάστημα. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της κρητικής ΠΑΕ αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Η παρουσία του Μπούση θα συνδυαστεί με ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο, ενώ αν οριστικοποιηθεί ότι θα αναλάβει να υπερκαλύψει το ποσό τότε η επιστροφή του στο Ηράκλειο θα είναι η πρώτη ως το μεγάλο αφεντικό του ΟΦΗ.

Εξάλλου, ο Μπούσης συνεχίζει να είναι ο εγγυητής της κρητικής ΠΑΕ, αυτός δηλαδή που ήταν εξ αρχής μπροστά και παραμένει. Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι και φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αντίθετα, ο ομογενής επιχειρηματίας μετράει αντίστροφα και περιμένει με ανυπομονησία να επιστρέψει στο νησί και να δει από κοντά την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έληξε η προθεσμία για την ΑΜΚ της ΠΑΕ

Η αύξηση Μ.Κ, o εγγυητής Μπούσης και πόσα λεφτά μπαίνουν

Και Γιαννούλης και Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.