Το δημοσίευμα, τα WC για ΑμεΑ και η απάντηση

SMS
08:12 | 22/11/2019

Tι απάντησε η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚΗ στους ''καλοθελητές'', όπως αναφέρει

Απάντηση στα δημοσιεύματα από ''καλοθελητές'' - όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της - από τον ΕΑΚΗ, όσον αφορά την ματαίωση της κατασκευής WC για ΑμεΑ, στο κλειστό του Λίντο. Ο ΕΑΚΗ απάντησε για την αναβολή και ότι η κατασκευή θα γίνει με οικονομικότερη λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ:

''Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου δηλώσαμε ότι η σχέση της διοίκησης με όλους τους εμπλεκόμενους θα είναι μία σχέση ειλικρίνειας, εμπιστοσύνης και συνεννόησης. Επειδή υπάρχουν πολλοί "καλοθελητές" που σπεύδουν να κατηγορήσουν (είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους), χωρίς όμως να είναι ενημερωμένοι σωστά με αποτέλεσμα να εκτίθενται, θα δώσουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας αναφορικά με την κατασκευή των WC για ΑμΕΑ στο κλειστό γυμναστήριο Λιντο. Με απόφαση της προηγούμενης Διοίκησης είχε γίνει και ΣΩΣΤΑ, διαγωνισμός για την κατασκευή WC ΑμεΑ στον οποίο διαγωνισμό ο μειοδότης δεν προσήλθε ποτέ να υπογράψει παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες. Επί της ουσίας και σύμφωνα με τη διαδικασία που τηρείται έπρεπε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ανατραπεί το εγκεκριμένο ποσό που είχε δεσμευτεί μιας και ο διαγωνισμός δεν υλοποιήθηκε ΠΟΤΕ. Άρα ο διαγωνισμός έπρεπε να γίνει από την αρχή. Εμείς ως Διοίκηση αφού προβούμε σε μελέτη του χώρου αλλά και των διαστάσεων που μπορούμε να υλοποιήσουμε την κατασκευή αυτή και αν είναι δυνατόν και με οικονομικότερη λύση θα προχωρήσουμε στην κατασκευή WC ΑμΕΑ. 

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας σε αυτούς τους συμπολίτες ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και στο Στάδιο Ελευθερίας λαμβάνοντας τις απαραίτητες εγκρίσεις. Εν κατακλείδι η κατασκευή αναβλήθηκε, η προηγούμενη απόφαση ως οφείλατε ματαιώθηκε. Όλα στα φως και τίποτα αναπάντητο.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζερβός: «Aυτά είναι τα σχέδια μας για τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.