Το «διαζύγιο» και... ο Πανιώνιος

19:50 | 01/09/2019

Ο λόγος που έφερε το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας του Νικόδημου Παπαβασιλείου με τον Εργοτέλη. Όλες οι λεπτομέρειες.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση το απόγευμα της Κυριακής ότι ο Εργοτέλης «έλυσε» τη συνεργασία του με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου, ο οποίος αναχώρησε το πρωί της Κυριακής από Κάιρο (θυμίζουμε ότι η κρητική ομάδα είναι στην Αίγυπτο για φιλικά), αφού πρώτα μίλησε στους ποδοσφαιριστές το βράδυ του Σαββάτου και τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, το «διαζύγιο» ήρθε μετά από πρόταση που δέχθηκε ο «Παπ» από ομάδα της Super League 1. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτή είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος ξεκίνησε τη χρονιά με αρκετές δυσκολίες και το -6 και αναζητά τον προπονητή εκείνον που θα προσπαθήσει να σώσει τη χρονιά και παράλληλα να φτιάξει την ομάδα του μέλλοντος. Ουσιαστικά, ο Πανιώνιος θέλει να δουλέψει σε ένα πρότζεκτ που μοιάζει με αυτό του Εργοτέλη, οι άνθρωποί του έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Παπαβασιλείου και έτσι ήρθε η πρόταση. 

Η αλήθεια είναι ότι ο Νικόδημος Παπαβασιλείου ψαχνόταν εφέτος. Δεν είναι ότι ήθελε να φύγει δεδομένα και δεν τον «σήκωνε» ο Εργοτέλης, αλλά ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα, σε μία ομάδα της Super League 1. Παράλληλα, δεν κρυβόταν ο προβληματισμός για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα με το θέμα των τηλεοπτικών και την οικονομική αβεβαιότητα. Ουσιαστικά, μία αφορμή ήταν το όλο θέμα για να αποχωρήσει και η αφορμή ήταν ο Πανιώνιος.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα πάλι υπήρξε θέμα με τον έμπειρο προπονητή, με τον Εργοτέλη μάλιστα να βγάζει ανακοίνωση και να ενημερώνει ότι σε περίπτωση που φύγει έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη. Μάλιστα, επί του θέματος είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή ο Γιώργος Τουτζάρης.

Ο Παπαβασιλείου, πλέον, αποτελεί παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους» και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Τη Δευτέρα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις, ενώ την ίδια μέρα αναμένεται να γίνει γνωστός από τον Εργοτέλη ο αντικαταστάτης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Παπαβασιλείου, ο Σάμι και... ο Μπούσης

Απίθανη ανακοίνωση: «Υπάρχει συμφωνία με νέο κόουτς... αν φύγει ο Παπαβασιλείου»!

Τέλος ο Παπαβασιλείου!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.