Ο Παπαβασιλείου, ο Σάμι και... ο Μπούσης

22:07 | 07/06/2019

Ο Γιώργος Τουτζάρης σκιαγράφησε, σε συνέντευξη του, τον επόμενο προπονητή του Εργοτέλη. Η σύγκριση Σάμι-Μπούση.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης μίλησε για το θέμα Παπαβασιλείου και τις εξελίξεις πάνω σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τουτζάρης μίλησε στην τηλεόραση της CRETA για τα τρέχοντα ζητήματα της κρητικής ομάδας και αναφέρθηκε στο... προπονητικό σίριαλ και το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

«Εχουμε έτοιμη λύση για τον πάγκο»

«Η πορεία η περσινή έκανε πολλούς να ενδιαφερθούν για τον κ.Παπαβασιλείου. Εμάς μας χαροποιεί αυτό, είχε συμβεί το ίδιο και με τον προηγούμενο προπονητή μας τον κ.Γκώνια. Υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και είναι λογικό να το σκέφτεται, επαγγελματίας είναι. Υπάρχει συμβόλαιο, αλλά αν υπάρχει αμοιβαία διάθεση να τερματιστεί η συνεργασία εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Ο κ.Παπαβασιλείου περιμένει τις προτάσεις κι αν τον ικανοποιήσει κάποια, θα το συζητήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Εμείς μέχρι τις 20 Ιουνίου θα πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει με τον κ.Παπαβασιλείου για να συνεχίσουμε τον προγραμματισμό μας. Ο,τι αποφασίσει ο προπονητής μας εμείς είμαστε μαζί του. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Θα πάμε σε μία λύση προπονητή που να εξυπηρετεί το πλάνο του Εργοτέλη. Θα είναι Ελληνας προπονητής».

Ο Σάμι και ο Μπούσης

Ο κ.Τουτζάρης αναφέρθηκε και στον Ναντίμ Σάμι, απαντώντας στο παράπονο φίλων του Εργοτέλη ότι δεν βλέπουν συχνά στο Ηράκλειο τον Αιγύπτιο επιχειρηματία: «Εντάξει, ούτε εγώ τον βλέπω. Αναγκάζομαι να πηγαίνω στην Αίγυπτο να τον βλέπω (γέλια). Τελευταία συγκρίνουμε την περίπτωση του κ.Μπούση με τον ΟΦΗ. Ο κ. Μπούσης μένει στο Σικάγο, που είναι πολλαπλάσια η απόσταση, αλλά έρχεται στο Ηράκλειο συχνά. Να υπενθυμίσω ότι τον πρώτο χρόνο του στον Εργοτέλη και ο κ.Σάμι ήταν συνεχώς στο Ηράκλειο. Το προφίλ του είναι να μην φαίνεται. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας δεν ασχολείται με την ομάδα. Αυτό το φόβο θέλουμε να εξαλείψουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζο Έφορντ: Ανανέωση ή πώληση!

Το άγνωστο «φλερτ» ΟΦΗ - Έφορντ

Οι... διάδοχοι του Παπαβασιλείου και η επόμενη μέρα

Απίθανη ανακοίνωση: «Υπάρχει συμφωνία με νέο κόουτς... αν φύγει ο Παπαβασιλείου»!

Τέλος ο Παπαβασιλείου;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.