Το διπλό ταμπλό του Δέλλα και οι κρίσιμες συζητήσεις

ΟΦΗ

Εύκολο καλοκαίρι δεν θα είναι, αλλά στον ΟΦΗ θέλουν να έχουν ξεκαθαρίσει πολλά μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία.

Ο προπονητής του ΟΦΗ έδωσε χθες, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ, το στίγμα για το μεταγραφικό καλοκαίρι της ομάδας του. Ένα καλοκαίρι που επί της ουσίας αρχίζει από τώρα με τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται διεργασίες και για τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απασχολούν την ομάδα, τους έχει «τικάρει» ο Δέλλας και θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο και στον ΟΦΗ δεν περιμένουν να ολοκληρωθούν όλα τα θέματα με τις ανανεώσεις για να προχωρήσουν στις μεταγραφές. Είναι λογικό να έχει γίνει ο σχεδιασμός και αυτός φυσικά θα αλλάξει εφόσον υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις. Έτσι κι αλλιώς στον ΟΦΗ θέλουν να κρατήσουν τα βασικά στελέχη -τους λεγόμενους ενδεκαδάτους δηλαδή- και εκεί θα ρίξουν το βάρος για να διατηρηθεί ένας σημαντικός κορμός, όπως θέλει ο Τραϊανός Δέλλας και πάνω σε αυτόν να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και να παρουσιαστεί η Κρητική ομάδα ενισχυμένη τη νέα σεζόν.

Εύκολο καλοκαίρι δεν θα είναι, αλλά στον ΟΦΗ κινούνται πάνω στη λογική να έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία ώστε να μπορεί να δουλέψει πιο εύκολα ο Δέλλας. Ευχής έργον για τον Μακεδόνα τεχνικό είναι να έχει σχηματιστεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ μέχρι αρχές Ιουλίου και να εκκρεμούν μόνο κάποιοι αστερίσκοι σε μία έτσι κι αλλιώς μεγάλη αγορά που ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει κάνει την αξιολόγηση, όπως είπε και χθες, έχει εντοπίσει τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα του και πάνω στα «θέλω» του θα γίνουν οι κινήσεις στο μεταγραφικό «παζάρι».

Το σίγουρο είναι πως από την επόμενη εβδομάδα, όταν πέσει κι επίσημα η αυλαία της φετινής σεζόν στα πλέι άουτ, θα αρχίσουν οι... ανακοινώσεις και θα βγουν οι πρώτες ειδήσεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.