Το είχαν ανάγκη και το πανηγύρισαν

ΟΦΗ

Ένα ξέσπασμα χαράς και ανακούφισης μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία - δείτε φωτογραφίες

Μέρες... Λαμίας την περσινή σεζόν θύμισαν κάπως οι αντιδράσεις μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έγιναν μία αγκαλιά μόλις ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης πανηγυρίζοντας τη νίκη κόντρα στη Λαμία και το τέλος του αρνητικού σερί.

Προφανώς το ματς της Πέμπτης με το αντίστοιχο της προηγούμενης σεζόν όπου σφραγίστηκε η ευρωπαϊκή έξοδος δεν έχουν καμία μα καμία απολύτως σχέση. Αλλά οι παίκτες είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίσουν για το τρίποντο. Δεν είχαν ακούσει και λίγα μετά το 0-3 από τον Άρη και φυσικά μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Μπορεί ο Περικλής Παπαπαναγής να τόνισε ότι δεν υπάρχει άγχος και πίεση, ωστόσο οι αντιδράσεις μετά το νικηφόρο 2-0 έδειξαν ακριβώς το αντίθετο. Ένα... ξεφούσκωμα, μία ανακούφιση, κάτι σαν ξέσπασμα. Οι παίκτες το χάρηκαν, το πανηγύρισαν, χαμογέλασαν. Δεν σκότωσαν κανά... θεριό, αλλά με βάση τη διαμορφωθείσα κατάσταση αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι σαν «τελικός».

Τις προηγούμενες μέρες προηγήθηκαν πολλά. Η ήττα στο Αγρίνιο, η κριτική, η γκρίνια του κόσμου, η επίσκεψη μερίδας οπαδών στον αεροδρόμιο. Όλα αυτά δεν άφησαν ανεπηρέαστη την ομάδα. Μπορεί να μην επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά άπαντες γνώριζαν ότι δεν υπήρχε περιθώριο για νέα γκέλα. Η νίκη επί της Λαμίας ήταν επιτακτική και επετεύχθη.

Πλέον, χρόνος για περαιτέρω πανηγυρισμούς δεν υπάρχει. Έρχεται το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, μία μεγάλη ευκαιρία για διπλό και παραμονή στο στόχο των πλέι οφ. Ένα διπλό που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση και θα σταματήσει εντελώς τη γκρίνια. Το οφείλουν οι παίκτες στους εαυτούς τους και στον κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες:

οφηπανηγυ1.jpg#asset:270654οφηπανηγυ4.jpg#asset:270687


οφηπανηγυ2.jpg#asset:270655οφηπανηγυ3.jpg#asset:270656


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Λαμία 2-0

Τα γκολ της νίκης του ΟΦΗ

Ο Παπαπαναγής απάντησε γιατί δεν παίζει ο Σολίς

Η αφιέρωση του Παπαπαναγή στον Σίμο

Γρηγορίου: «Μέχρι το 1-0 δεν απειληθήκαμε από τον ΟΦΗ»

Η βαθμολογία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.