Το είπε και το έκανε ο Πραξιτέλης Βούρος

SMS
10:10 | 07/06/2023

Παρακολούθησε από κοντά τον τελευταίο αγώνα της Νάπολι και την στέψη της νέας πρωταθλήτριας Ιταλίας

Το πρωτάθλημα της Ιταλίας ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, η Νάπολι μετά από 33 χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα με την πόλη να ζει ιστορικές στιγμές το τελευταίο διάστημα. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας νίκησε με 2-0 τη Σαμπντόρια στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους «παρτενοπέι» να πανηγυρίζουν με τον κόσμο τους, σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή στο επιβλητικό τους γήπεδο.

Μάλιστα, ένας από τους τυχερούς θεατές ήταν και ο Πραξιτέλης Βούρος. O στόπερ και αρχηγός του ΟΦΗ είχε προαναγγείλει την παρουσία του στις εξέδρες του ''Ντιέγκο Μαραντόνα'' στο ματς της Νάπολι με την Σαμπντόρια, στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο Capitano.gr

''Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση η Νάπολι εφέτος, είναι μία σοβαρή ομάδα και παίζει τρομερό ποδόσφαιρο. Στην Ιταλία υποστηρίζω Νάπολι λόγω Μαραντόνα και φανταστείτε ότι δεν τον έχω δει live να παίζει. Να ξέρετε ότι έχω κλείσει εισιτήρια για το τελευταίο ματς, 6 Ιουνίου, Νάπολι-Σαμπντόρια'' είχε πει μεταξύ άλλων. Μια εμπειρία, αν μη τι άλλο, μοναδική!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.