Οι αποχωρήσεις, οι μεταγραφές και το ερωτηματικό για τον «νέο» ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο φετινός σχεδιασμός του ΟΦΗ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του και σε 3 εβδομάδες η δουλειά ξεκινάει και πάλι ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν ν’ αποδείξουν έμπρακτα ότι το πάθημα της περασμένης περιόδου τους έχει γίνει μάθημα και ότι δεν πρόκειται να επαναληφθούν λάθη που έφεραν τον ηρακλειώτικο σύλλογο να «χαροπαλεύει», όσον αφορά στην παραμονή του στη Super League 1.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο… Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο προγραμματισμός για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ δεν αποτελεί κάτι απλό.

Οι επικεφαλής, όπως πάντα κινούνται με μυστικότητα, όμως τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, δεν τους απασχολεί μονάχα ποιοι θα έρθουν, αλλά και ποιοι θα πουν «αντίο». Το έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ είναι ήδη «γεμάτο», όποτε αριθμητικά διαθέτει ήδη τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών.

Μεταγραφές, ωστόσο, θα γίνουν, άρα το «τοπίο» παραμένει «θολό» και έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποιες θα είναι οι κινήσεις της διοίκησης.

Τα συμβόλαια είναι πολλά και θα ζητηθεί από κάποιους, που δε «χωράνε» στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια, ν’ αποχωρήσουν ή να παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, πάντως, είναι σημαντικό και θέλει λεπτούς χειρισμούς, ενώ είναι πολύ πιθανό να… τραβήξει μακριά το πράγμα.

Αποτελεί, επομένως, ένα ερωτηματικό η εικόνα που θα έχει το ρόστερ του Ομίλου με την έναρξη της προετοιμασίας, την 1η Ιουλίου.

Αν θα υπάρχουν πολλά κενά και αν έχουν σημειωθεί αποχωρήσεις. Γιατί αν επικρατήσει στασιμότητα, είναι γεγονός πως δεν μπορούν να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς και οι προσθήκες.

Όπως κάθε προπονητής, έτσι και ο Νιόπλιας θα ήθελε φυσικά να είχε από νωρίς τελειώσει αυτό το θέμα, ώστε να δουλέψει απερίσπαστος και χωρίς να περιμένει τις εξελίξεις.

Ιδιαίτερα, μάλιστα, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχαν εκκρεμότητες, κάτι που φαντάζει δύσκολα στην παρούσα φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1987: Το νέο trailer του ντοκιμαντέρ με Σαμαρά και Νιόπλια

Προετοιμασία στην Ολλανδία με δυνατά φιλικά

Ο στόχος πρέπει να είναι ξεκάθαρος: Μεγάλωμα και σταθερότητα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.