Το ευχαριστώ του Μπούση: «Είμαστε μία ομάδα για όλο το νησί»

17:37 | 15/11/2021

Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε για το φιλανθρωπικό φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τη βοήθεια των Κρητικών

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ όπως, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, μίλησαν την Παρασκευή στο περιθώριο του φιλικού για τους σεισμόπληκτους και τόνισαν τη σημασία της κοινωνικής δράσης της κρητικής ομάδας, αλλά και την κινητοποίηση του κόσμου με την αγορά εισιτηρίων.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο Τύπου για το φιλικό της Παρασκευής:

Όλοι μαζί κρατήσαμε την Κρήτη Δυνατή

Με σύνθημα «Κρατάμε την Κρήτη Δυνατή» η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ολοκλήρωσε μια σειρά από δράσεις, οι οποίες κορυφώθηκαν την Παρασκευή 12/11 στο Παγκρήτιο Στάδιο με τη Διεθνή φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έχοντας ως μοναδικό σκοπό τη στήριξη των πληγέντων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Στην προσπάθεια αυτή είχαμε τους καλύτερους συμμάχους, οι οποίοι με την ουσιαστική στήριξή τους «συνυπέγραψαν» την επιτυχία των δράσεων της ομάδας μας. Τον ΟΠΑΠ, Μέγα χορηγό της ΠΑΕ ΟΦΗ 1025, την Cosmote TV, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και το «Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου».

Λίγο πριν την έναρξη του διεθνούς φιλικού αγώνα που έγινε την Παρασκευή 12/11 στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Μιχάλης Μπούσης τόνισε:

«Χαίρομαι που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας, σ’ αυτόν τον αγώνα που κάνουμε για την Κρήτη. Προσπαθούμε να κάνουμε τα καλύτερα όχι μόνο στο Ηράκλειο αλλά γενικά σε όλη την Κρήτη. Όπως έχουμε πει, είμαστε μια ομάδα για όλο το νησί. Έχουμε αγκαλιάσει όλη την Κρήτη ως ομάδα, την νιώθουμε δική μας και την στηρίζουμε.

Υπάρχουν πολλά εισιτήρια που αγόρασαν τόσο απλοί φίλαθλοι όσο και χορηγοί μας, για να βοηθήσουν σε αυτό το έργο που κάνουμε μαζί σ’ όλη την Κρήτη».

Από την πλευρά της η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης, κα. Γεωργία Μηλάκη υποστήριξε:

«Η Περιφέρεια Κρήτης στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας. Είναι πολύ σημαντικόw αυτός ο αγώνας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ουσιαστικά δίνει το δικό του μήνυμα ότι είμαστε πλάι στους συνανθρώπους μας, στεκόμαστε στο πλευρό τους για να ξεπεράσουν εύκολα αυτή τη δυσκολία, την κρίσιμη αυτή στιγμή και να έρθουν καλύτερες μέρες, της ανασυγκρότησης και της ελπίδας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης ευχαριστούμε θερμά και τις δυο ομάδες, τις διοικήσεις τους, τον ΟΠΑΠ, το Δήμο Ηρακλείου και φυσικά τη διοίκηση του νέου αεροδρομίου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ο αθλητικός κόσμος του Ηρακλείου και της Κρήτης δίνει απόψε το δικό του μήνυμα φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού για τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι άνθρωποι στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Ο εθελοντισμός, η αγάπη, οι αξίες μας, η μεγάλη καρδιά των Κρητικών είναι πάντα δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και στην Κρήτη αλλά και εκτός Κρήτης».

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Βασίλης Λαμπρινός ανέφερε:

«Στον πληθυσμό που ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα, στεκόμαστε αλληλέγγυοι από την αρχή και φαίνεται ότι η διοίκηση του ΟΦΗ δίνει για μια ακόμη φορά ένα δείγμα ευαισθητοποίησης γιατί μια μεγάλη ομάδα δεν είναι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, είναι και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το μέγεθός της προκύπτει ανάλογα με το ήθος και τις αρχές της. Αυτή η διοίκηση που διοικεί σήμερα τον ΟΦΗ, έχει και ήθος και αρχές.

Δεν είναι αρμοδιότητά μας να πάρουμε πρωτοβουλίες για την πλήρη αποκατάσταση των πληγέντων από τον σεισμό, όμως μέχρι τώρα έχουμε σταθεί δίπλα τους σε ότι χρειάστηκε από την αρχή της μεγάλης αυτής καταστροφής που τους έπληξε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα τους και όταν σβήσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι τέλους.

Είμαστε περήφανοι για τον ΟΦΗ, γιατί δικαίως φέρει το όνομα της μεγάλης ομάδας, που διακρίνεται και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Ο Επικεφαλής των Χορηγιών του ΟΠΑΠ, κ. Θανάσης Μπασδέκης τόνισε στη δική του τοποθέτηση:

«Στο πλαίσιο της χορηγικής σχέσης μας, ο ΟΠΑΠ και ο ΟΦΗ συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτού του φιλικού αγώνα, με στόχο τη στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό στην Κρήτη.

Πιστεύουμε ότι η δράση αυτή θα συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Σε κάθε περίπτωση, η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ δεν περιορίζεται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά εστιάζει και σε ενέργειες με κοινωνικό πρόσωπο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη διοίκηση και τους ανθρώπους του ΟΦΗ για τη σημερινή πρωτοβουλία».

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του «Διεθνούς Αεροδρομίου Ηρακλείου», με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας, κ. Θανάση Βουρνά να δηλώνει:

«Οφείλουμε όλοι να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΟΦΗ για την πρωτοβουλία αυτή. Ο νέος Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό. Είναι το καινούργιο αεροδρόμιο που αποτελεί δύναμη ζωής, ανάπτυξης και προόδου για όλη την περιοχή και ιδιαίτερα για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Η αλληλεγγύη όλων μας είναι δεδομένη. Σε κάθε αντίστοιχη προσπάθεια εμείς θα είμαστε αρωγοί. Να συγχαρούμε για άλλη μια φορά τον ΟΦΗ για αυτή την πρωτοβουλία και την Coasmote TV που καλύπτει και αναμεταδίδει αυτή την εικόνα. Όλοι μπορούμε να σταθούμε αλληλέγγυοι και να κάνουμε πιο δυνατή την περιοχή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.