Το φινάλε με Μπαλογιάννη φέρνει τρεις μεταγραφές

ΟΦΗ

Πώς διαμορφώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μπαλογιάννη.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης είναι η τελευταία, χρονιά, αποχώρηση στον ΟΦΗ, αφού η Κρητική ομάδα απέσυρε την πρότασή της και έτσι οι δύο πλευρές «χωρίζουν» φιλικά.

Με την αποχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή ξεκαθαρίζει η κατάσταση στα μεταγραφικά του ΟΦΗ και δη στις επόμενες κινήσεις.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ο ΟΦΗ έχοντας κάνει ήδη δύο μεταγραφές (Ριέρα και Καρώ), θα προχωρήσει για ακόμη τρεις. Αυτό, φυσικά, χωρίς το ενδεχόμενο κάποιας άλλης αποχώρησης και επίσης αυτό ανεξάρτητα τι θα γίνει με τους δανεικούς που επιστρέφουν (Στίβενς, Καμάου και Ντουρμισάι).

Ο Ομιλος στοχεύει για τις επόμενες κινήσεις του σε ακόμη ένα στόπερ, έναν κεντρικός μέσο (6-8) και έναν αριστερό μπακ, από τη στιγμή που δεν συνεχίζει ο Μπαλογιάννης.

Οι τρεις επόμενες μεταγραφές ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενες για να κλείσει το ρόστερ ο ΟΦΗ, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πότε αυτές θα γίνουν. Η Κρητική ομάδα έχει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά της (και φυσικά τον Αύγουστο που είθισται να προκύπτουν «λαβράκια»), αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι θα κινηθεί σε πιο αργούς ρυθμούς στη συνέχεια. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θέλει να έχει στην Ολλανδία τις περισσότερες μεταγραφές και είναι λογικά ώστε να δουλέψει με όλους τους παίκτες και μένει να δούμε πότε θα περιμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Μπαλογιάννης - απέσυρε την πρόταση ο ΟΦΗ

Scout Report: Γι' αυτό απέκτησε τον Καρώ ο ΟΦΗ

ΟΦΗ: Όλες οι λεπτομέρειες και τα φιλικά στην προετοιμασία στην Ολλανδία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.