Το «Γεντί Κουλέ» γίνεται... ευρωπαϊκό

08:13 | 07/04/2020

Οι εργασίες στο γήπεδο για να πάρει ο ΟΦΗ το «οκ» από την UEFA.

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει «παγώσει» τα πάντα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, ωστόσο στον ΟΦΗ δεν σταματούν να σχεδιάζουν τα βήματα του μέλλοντος και να προετοιμάζονται για αυτό.

Ένα από τα θέματα που απασχολεί τον κρητικό σύλλογο είναι και αυτό του γηπέδου ενόψει της συμμετοχής στο Europa League της νέας περιόδου. Στον ΟΦΗ, λοιπόν, όταν το επιτρέψει η κατάσταση ελέω πανδημίας, θα προχωρήσει σε νέα έργα στο «Γεντί Κουλέ» ώστε να περάσει από τις... εξετάσεις της UEFA για το αν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έδρα στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο.

Αυτό, εξάλλου, ειπώθηκε και από επίσημα χείλη, αυτά του Μανώλη Βογιατζάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports.gr. Ο διευθυντής επικοινωνίας της κρητικής ΠΑΕ ρωτήθηκε για αυτό το θέμα και τόνισε χαρακτηριστικά: «Μπήκαν χρήματα πέρυσι για το γήπεδο και θα μπουν και φέτος, να φτιάξουμε το φωτισμό, τα αποδυτήρια. Να δούμε τι θα γίνει και με τις θέσεις της Ευρώπης, τι θα πει η ΟΥΕΦΑ. Αν δεν πάρουμε άδεια από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία υπάρχει και το Παγκρήτιο, αλλά η επιλογή μας είναι το Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι επικεφαλής στον ΟΦΗ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να να κάνουν το απαραίτητο λίφτινγκ στο γήπεδο, γνωρίζοντας ότι τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, για να καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση από την -αυστηρή σε αυτά τα θέματα- ευρωπαϊκή ομοσπονδία και το «Γεντί Κουλέ» να γνωρίσει πιένες του ένδοξου παρελθόντος.

Βλέπετε, ο ΟΦΗ έχει στρατηγική και πλάνο για όλα τα θέματα και με όπλο την οργάνωσή του θέλει να κινείται με στόχο το μέλλον. Το θέμα του γηπέδου είναι κάτι σημαντικό και παρά το γεγονός ότι υπάρχει η εναλλακτική του Παγκρήτιου, στον Όμιλο θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για τη φυσική τους έδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Boγιατζάκης: «Δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Ολυμπιακός για Σεμέντο»

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Φερέιρα εν μέσω κορωνοϊού

Αιμοδότης και ο Τσιλιανίδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.