«Το γκολ του πρώην...»

SMS

Ο Λευτέρης Γιαλούσης έβαλε την υπογραφή του στο παιχνίδι της Ν. Αλικαρνασσού - γράφει ο Γιάννης Χαμαλάκης

Ο Λευτέρης Γιαλούσης με διπλή προσπάθεια μόλις στο 5’, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη. Αυτή η φάση έμελλε να στιγματίσει το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ηρόδοτο και Εργοτέλη. 

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική όσο στα υπόλοιπα παιχνίδια, έχει κάθε λόγο να τα έχει και με την τύχη της (δύο δοκάρια), όμως η πραγματικότητα είναι ότι δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του πέμπτου λεπτού με συνέπεια να χάσει για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, εκείνος που οδήγησε τον Εργοτέλη στην πρώτη του εφετινή ήττα είναι ένας από τους αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές που σήμερα ήταν στην απέναντι μεριά. Ο Λευτέρης Γιαλούσης. Όπως λένε οι Ιταλοί σε τέτοιες περιπτώσεις, goal de-ex, δηλαδ το γκολ του πρώην. Για περίπου 5,5 χρόνια στο Μαρτινέγκο (2007-2012), ο νυν δεξιός μπακ του Ηροδότου γεύτηκε αρκετές χαρές με τον ''κιτρινόμαυρο'' σύλλογο, είχε δύο γεμάτες χρονιές στην Α' Εθνική που τον οδήγησαν στην μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης.

Με την φανέλα του Εργοτέλη, ο Γιαλούσης μέτρησε πάνω από 70 επίσημες συμμετοχές σκοράροντας μόλις μια φορά, ενώ εφέτος αυτή είναι η 3η φορά που ο 34χρονος αμυντικός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, σε επτά αναμετρήσεις, επίδοση που αποτελεί ήδη ρεκόρ για τον ίδιο σε μια χρονιά. Και το πέτυχε απέναντι στην ομάδα που έφτιαξε το όνομα του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

*Σύνθημα ανασύνταξης από Νίκκι, ικανοποίηση Φουτσίνι

*Το ντέρμπι ο Ηρόδοτος

*Δείτε τη βαθμολογία της Football league

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.