Το ''Ηράκλειο'' συγχαίρει Παίδες και ΕΚΑΣΚ

17:10 | 29/06/2018

Μοίρασε συγχαρητήρια το Διιοικητικό συμβούλιο και η Επιτροπή μπάσκετ του ''Ηράκλειο'' ΟΑΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρουν  τους αθλητές της Παιδικής Ομάδας καθώς και τους προπονητές Πινακουλάκη Αντώνη και Δελατόλα Νίκο, για την  πολύ καλή τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που έγινε στην Αθήνα και στο Αγρίνιο με τη συμμετοχή των 6 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

Ευχαριστούν τους εφόρους- συνοδούς της ομάδας Βαμβουκάκη Γιώργ, Κουκιαδάκη Μανόλη, Καψάλη Σταύρο, Γκίζη Μάρκο και Περαντωνάκη Κώστα για τη βοήθεια τους στις δυο αποστολές στην Αθήνα και το Αγρίνιο.

Ευχαριστούν την ΕΚΑΣΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Μαρκάκης Χαράλαμπ, την  Α.Ν.Ε.Κ. και τον γονέα/ επιχειρηματία κ. Βογιατζάκη Μανόλη για την βοήθεια τους στις μετακινήσεις της ομάδας.

Τέλος ευχαριστούν την Ε.ΣΚ.Α.Β.Δ.Ε. και τον Δήμο Αγρινίου για την πραγματικά όμορφη φιλοξενία που προσέφεραν στην αποστολή της Παιδικής ομάδας.

Την επιμέλεια της οργάνωσης της αποστολής είχε το Γραφείο Καλαθοσφαίρισης που αποτελείται από τους:

Μανόλη Δραμητινό, Τεχνικό Διευθυντή Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου,  Φαίδρα Τείλορ , Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων, Αλίνα Δραμητινού, γραμματέα του Γραφείου Καλαθοσφαίρισης''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.