Το καλοκαίρι Κίνα, τώρα Αζερμπαϊτζάν

SMS
11:46 | 20/01/2019

​Από την Κίνα στο Αζερμπαϊτζάν. Η πρόταση του καλοκαιριού στον Βαγγέλη Πλατέλλα και τα νέα δεδομένα.

Η επικείμενη αποχώρηση του Βαγγέλη Πλατέλλα για τη Νέφτσι Μπακού φέρνει στο νου την καλοκαιρινή «περιπέτεια» του έμπειρου εξτρέμ λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα απέκτησε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο και λίγα 24ωρα μετά τη συμφωνία και την ανακοίνωση της μεταγραφής ήρθε κάτι που δεν περίμενε ο ΟΦΗ, πόσο μάλλον ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, ομάδα από την Κίνα (για την ιστορία, ήταν η Ζεϊάνγκ Γιτένγκ), κατέθεσε πρόταση στον ΟΦΗ για να αποκτήσει τον παίκτη, προσφέροντας στον ίδιο τον Πλατέλλα «τρελά» λεφτά στο συμβόλαιο. Αμφότερες οι πλευρές το σκέφτηκαν, ο ΟΦΗ δεν ήθελε να κλείσει το δρόμο του Πλατέλλα αν και μόλις τον είχε αποκτήσει, αλλά τελικά ο παίκτης αποφάσισε να παραμείνει στην κρητική ομάδα με την οποία πριν λίγες ημέρες είχε υπογράψει συμβόλαιο.

«Η πρόταση ήρθε μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου με τον ΟΦΗ. Η ομάδα είχε την ευκαιρία να με δώσει όμως εγώ σκέφτομαι ότι μένω εκεί που βάζω την υπογραφή μου», θα παραδεχόταν ο Βαγγέλης Πλατέλλας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας, επιβεβαιώνοντας τα παραπάνω.

Η μοίρα, όμως, φαίνεται πως δεν τον ήθελε για πολύ καιρό στην κρητική ομάδα. Δεν έκατσε η περίπτωση της Κίνας, αλλά τώρα εμφανίστηκε η πρόταση από το Αζερμπαϊτζάν. Πάλι καλά λεφτά για τον παίκτη, ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Νέφτσι για να ολοκληρωθεί η πώληση. Και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί, αφού η οικονομική διαφορά δεν είναι τέτοια για να χαλάσει η δουλειά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.