Το καλύτερο φάρμακο είναι οι μεταγραφές

08:00 | 15/01/2019

Σε μεταγραφική εβδομάδα ο ΟΦΗ, «τρέχει» για να ολοκληρώσει τις επόμενες κινήσεις του.

Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να βρίσκεται σε... αστερισμό μεταγραφών, αφού δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη όλες τις κινήσεις του κι έπονται οι επόμενες.

Η κρητική ομάδα έχει κάνει μέχρι στιγμής τέσσερις (Μπράουν, Γιαννούλης, Πέρσον, Ναμπί) και θα ακολουθήσουν τουλάχιστον δύο σε θέσεις που έχει ζητήσει ενίσχυση ο Νίκος Παπαδόπουλος και έχει βρει τους στόχους ο Γιάννης Σαμαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τους υποψήφιους και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και να ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, σίγουρα θα γίνει μία μεταγραφή την τρέχουσα εβδομάδα (μάλιστα, υπήρχαν φήμες ότι αυτή θα ολοκληρωνόταν μέσα στο σαββατοκύριακο) και έπειτα θα επικεντρωθούν στην επόμενη.

Είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν όσο το δυνατόν καλύτερη ενίσχυση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι για να βοηθηθεί πρωτίστως η ομάδα στους στόχους της. Εκτός αυτού, οι μεταγραφές είναι το... όπιο του λαού και για τον ΟΦΗ είναι το καλύτερο «φάρμακο» τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στον ΟΦΗ, βέβαια, δεν κάνουν μεταγραφές απλώς για να κάνουν, αλλά θέλουν ουσιαστική ενίσχυση. Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως θέλει οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να βοηθήσουν άμεσα, όπως δηλαδή έγινε στις περιπτώσεις Μπράουν, Γιαννούλη και Πέρσον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.