Το Καμερούν του Επασί μια ανάσα από το Μουντιάλ

10:14 | 17/11/2021

Το Καμερούν πήρε το μεγάλο ντέρμπι της Αφρικής με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού και την απέκλεισε στο 2ο προκριματικό γύρο - η ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ

''Το Καμερούν του Devis Epassy βρίσκεται ένα βήμα πριν το Μουντιάλ του Κατάρ! Συγχαρητήρια'' έγραψε με περηφάνια η ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νίκη του Καμερούν με 1-0 επί της Ακτής Ελεφαντοστού και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

εικόνα_Viber_2021-11-17_09-57-30-763.jpg#asset:353465


Η νίκη με 1-0 του Καμερούν έδωσε την πρωτιά απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία αποκλείστηκε από την τελική φάση του Μουντιάλ για δεύτερο σερί τουρνουά, ύστερα από τις τρεις διαδοχικές παρουσίες και έτσι το Καμερούν να βρεθεί στα προκριματικά.

Ο Καρλ Τοκό Εκαμπί με σουτ μέσα από την περιοχή στο 21ο λεπτό νίκησε τον Σιλβάν Γκμποουό και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους, με συνέπεια να προκριθούν και να βάλουν τις βάσεις για ένα μεγάλο πάρτι στη Γιαουντέ. Ο Επασί του ΟΦΗ έμεινε στον πάγκο με τον Ονανά να ξεκινάει βασικός στον αγώνα.

Οι δέκα ομάδες που κέρδισαν τους δέκα ομίλους του 2ου προκριματικού γύρου θα χρειαστεί να συμμετάσχουν σε ακόμα ένα γύρο για να πάρουν το "εισιτήριο" για το Κατάρ. Αυτός περιλαμβάνει διπλά νοκ άουτ παιχνίδια και οι πέντε νικητές θα πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι δέκα ομάδες του 3ου προκριματικού γύρου

  1. Αλγερία
  2. Τυνησία
  3. Νιγηρία
  4. Καμερούν
  5. Μάλι
  6. Αίγυπτος
  7. Γκάνα
  8. Σενεγάλη
  9. Μαρόκο
  10. ΛΔ Κονγκό


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μουντιάλ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στο Κατάρ και αυτές που πήγαν στα playoffs

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.