Το «καυτό» 20ήμερο του Μπούση

15:20 | 06/11/2018

Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση στην Ελλάδα και δη στο Ηράκλειο συνδυάστηκε με οργασμό συναντήσεων και θεμάτων για τον ΟΦΗ.

Σχεδόν ένα μήνα βρέθηκε στην Ελλάδα και δη στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος «έτρεξε» πολλά από τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ και έβαλε σε μια σειρά σημαντικές υποθέσεις.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μπήκε στην καθημερινότητα της ομάδας και έζησε από κοντά όλα τα θέματα, σηκώνοντας μανίκια αυτός και οι συνεργάτες του για τον ΟΦΗ της νέας εποχής.

Αυτό το 20ήμερο όπου βρέθηκε στην Ελλάδα, ο κ.Μπούσης δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα που αφορούν την ομάδα, εντόπισε τα λάθη της προηγούμενης εποχής και έχει δώσει εντολή να δουλέψουν άπαντες πάνω σε αυτά.

Το πιο χαρακτηριστικό είναι το πρόσφατο με το θέμα που προέκυψε με τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα και τον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε, κάτι που έκανε έξω φρενών τον νέο ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, ο οποίος πάνω απ' όλα θέλει να τους φιλάθλους δίπλα στη νέα προσπάθεια και το σύλλογο να τους εμπιστεύεται.

Ο Μπούσης έκανε αρκετές επαφές με τους τοπικούς φορείς του Ηρακλείου, όπως με τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό και τον περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, ενώ και στην Αθήνα είχε σημαντικές συναντήσεις, με χαρακτηριστικότερες αυτές για το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΟΦΗ, για το οποίο όπως αποκάλυψε το Capitano.gr, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση στην Ελλάδα αυτό το 20ήμερο δρομολόγησε όλα τα θέματα και η "μηχανή" του ΟΦΗ πήρε μπροστά για όλα τα απαραίτητα βήματα για τη μετάβαση στη νέα εποχή. Αυτό, εξάλλου, το διακρίνει κανείς από την πρώτη στιγμή. Από τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ, από τη δουλειά τους, από τα νέα δεδομένα, από την αισιοδοξία και τη σοβαρότητα που βγαίνει.

Ο Μπούσης, πλέον, αναχώρησε για τις ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματά η ενασχόλησή του με τον ΟΦΗ. Κάθε άλλο. Συνεχίζεται το ίδιο έντονα και με τον ίδιο επαγγελματισμό. Εξάλλου, όταν επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θέλει να δει τις αλλαγές που έχει ζητήσει και να υπάρχουν εξελίξεις σε "καυτά" ζητήματα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.