Το «κεφάλαιο» Σεμέντο

08:02 | 11/03/2020

Ένα από τα «καυτά» μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ ενόψει του καλοκαιριού θα είναι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Ο Λισάνδρο Σεμέντο αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα του Ομίλου την τρέχουσα περίοδο. Ήρθε στον ηρακλειώτικο σύλλογο και η καριέρα του «εκτοξεύτηκε» και πάλι.

Παρά το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, που τον έβγαλαν εκτός ρυθμού στις αρχές του 2020, ο 24χρονος εξτρέμ έχει τη δική του σημαντική προσφορά στους «ασπρόμαυρους».

Το θέμα της παραμονής του, ωστόσο, εξαρτάται από την Φορτούνα Σιτάρντ, από την οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στο συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Η ρήτρα του, όπως φημολογείται, είναι αρκετά υψηλή για να την καλύψει ο ΟΦΗ, όμως αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να παραμείνει… κάτοικος «Γεντί Κουλέ» και τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι του Ομίλου, άλλωστε, είναι αρκετά ικανοί στις διαπραγματεύσεις, οπότε στις συζητήσεις με τον ολλανδικό σύλλογο δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν επέλθει καινούργια συμφωνία.

Στην ομάδα του Ηρακλείου φυσικά και θα ήθελαν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Σεμέντο, καθώς με την ποιότητα και το ταλέντο του είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα «φτερά» της επίθεσης.

Και ο ίδιος ο παίκτης έχει μείνει ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στον ΟΦΗ και υπάρχει μία αμοιβαία εκτίμηση. Έχει αγαπήσει, παράλληλα, τόσο την Κρήτη, όσο και την Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα στοιχείο, βέβαια, συγκαταλέγονται στα «συν», στην προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους.

Και πάλι, ωστόσο, η περίπτωση δεν είναι καθόλου απλή. Γιατί δεν είναι υπερβολή ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει «προσελκύσει» αρκετούς «μνηστήρες» με τις εμφανίσεις του.

Από τον Ιανουάριο, εξάλλου, είχαν κυκλοφορήσει «σενάρια», τα οποία ήθελαν τον Σεμέντο να βρίσκεται στο «στόχαστρων» όχι μόνο ελληνικών συλλόγων, αλλά και του εξωτερικού.

Γίνεται, επομένως, εύκολα αντιληπτό ότι στο «κόλπο» για την απόκτηση του ο ΟΦΗ δε θα «παίζει» μόνος και οι επαφές με την Φορτούνα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ στα πλέι οφ

Στα… καλύτερα του ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.