Το μεγάλο κίνητρο του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό

08:30 | 01/03/2024

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τους «πράσινους» με ένα και μόνο στόχο.

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό έχει αρχίσει και ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να κλείσει, στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Απέναντί του μία ομάδα που από μόνη της αποτελεί πάντα κίνητρο για τον Όμιλο. Μόνο που ο ΟΦΗ έχει και βαθμολογικό κίνητρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Βλέπετε, η ήττα στο Βόλο την Τετάρτη ήταν αυτοκτονική, ο ΟΦΗ έβγαλε τα μάτια του κι έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάει στα πλέι άουτ χωρίς άγχος και με διαφορά ασφαλείας. Τώρα, κόντρα στην ομάδα του Τερίμ, θέλει το αποτέλεσμα ακριβώς για τους παραπάνω λόγους.

Οι παίκτες του Δέλλα έχουν μπροστά τους 7 παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα που ακολουθεί και στόχος είναι να μπουν σε αυτό όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ασφάλεια, όπως έγινε την περασμένη σεζόν.

Αυτό θα επιτευχθεί αν την Κυριακή ο ΟΦΗ πάρει το τρίποντο, το οποίο αν έρθει θα αποτελέσει το καλύτερο κλείσιμο της κανονικής περιόδου, αλλά θα έρθει να προστεθεί στις μεγάλες εφετινές νίκες στο Ηράκλειο. Μη ξεχνάτε, για να μη θυμόμαστε μόνο τα αρνητικά της τρέχουσας σεζόν, πως ο ΟΦΗ έχει κερδίσει στο γήπεδό του τον Άρη, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα. Από μόνο του κι αυτό αποτελεί κίνητρο για τους «μελανόλευκους» για να γνωρίσει ξανά το «Γεντί Κουλέ» πιένες του παρελθόντος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.