Το μεγάλου ατού του Κόντη

ΟΦΗ

Γιατί ο Χρήστος Κόντης φαίνεται ο κατάλληλος για... την ειδική αποστολή.

Πολλά είπε ο Χρήστος Κόντης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΗ, το απόγευμα της Τετάρτης στο ΒΑΚ. Αγωνιστικά και μη, έδωσε το στίγμα του και χάραξε την πορεία που θέλει να διαβεί σε αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ας κρατήσουμε, όμως, κάτι που ήταν γνωστό, αλλά το επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δεν είναι «προπονητής ειδικών αποστολών», όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά έχει τη φιλοδοξία να κάνει καριέρα. «Είμαι ένας κανονικός προπονητής και φιλόδοξος», είπε ο Κόντης που θέλει να αφήσει πίσω του τις ειδικές αποστολές και να μπει σε μία κανονικότητα.

Προφανώς το να αναλαμβάνεις μία ομάδα μεσούσης της σεζόν είναι μία ειδική περίσταση, αλλά ο Έλληνας προπονητής δεν πήγε στον ΟΦΗ για ως υπηρεσιακός, όπως έκανε δύο φορές στις προηγούμενες σύντομες θητείες του στον Παναθηναϊκό. Έτυχαν εκείνες οι περιπτώσεις, ίσως και γι' αυτό θεωρείται προπονητής ειδικών αποστολών. Αλλά ο ίδιος επειδή θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική και να δουλέψει υπό κανονικές συνθήκες, θεωρεί ότι ο ΟΦΗ του δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Είναι σημαντικό να έχεις φιλοδοξίες σαν άνθρωπος γιατί έχεις κίνητρο και θες να πετύχεις. Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους και μένει να δούμε αν ο Κόντης θα γίνει, επιτέλους, ένας προπονητής που θα μακροημερεύσει και δεν θα μπει στη μακρά λίστα, επί εποχής Μπούση, με αυτούς που πέρασαν κι έφυγαν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.