Το μέλλον του ανήκει!

19:18 | 29/04/2018

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα στον τελικό της Βαρκελώνης από τον τρομερό Ράφα Ναδάλ με 2-0 σετ, όμως έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα στον τελικό της Βαρκελώνης από τον ασυναγώνιστο Ράφα Ναδάλ με 2-0 σετ, όμως το τένις που έπαιξε όλη την βδομάδα έδειξε πως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα!

Ο αριστερόχειρας Ισπανός επικράτησε με 6-2, 6-1 σε 78 λεπτά του κορυφαίου Έλληνα τενίστα και κατέκτησε, όπως αναμενόταν, τον ενδέκατο τίτλο του στη Βαρκελώνη. Έτσι όπως παίζει ο 32χρονος τενίστας στο χώμα, πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα μπορέσει να τον σταματήσει!

Δεν τα κατάφερε, λοιπόν, ούτε ο Στέφανος, που βρέθηκε να «κυνηγάει» από το ξεκίνημα του αγώνα τον Ναδάλ και παραδόθηκε... φυσιολογικά στον θρύλο από το Μανακόρ.

Ήταν, όμως, μια απίθανη εβδομάδα για τον 19χρονο τενίστα, που νίκησε μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου τένις, πέρασε στον πρώτο του ATP τελικό και θα σκαρφαλώσει αύριο στο Νο.44 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ένα είναι βέβαιο: θα τον ξαναδούμε σύντομα να διεκδικεί τίτλους. Ήδη, πάντως, έχει αφήσει το στίγμα του στο tour και έχει κάνει τους φίλους του τένις να μιλούν για το πανέμορφο παιχνίδι του!Όσο για τον Ναδάλ; Τα λόγια στερεύουν... Μετράει πλέον 19 σερί νίκες στο χώμα με 46-0 σετ και δείχνει έτοιμος να τα σαρώσει όλα στην αγαπημένη του επιφάνεια!

Θυμηθείτε την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στην Κρήτη και το πρώτο του επαγγελματικό τρόπαιο στο τουρνουά του Lyttos Beach

Πηγή:
sdna
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.