Το μέλλον του Ιατρούδη είναι στη Superleague

SMS

Ο Γιάννης Ιατρούδης ''κόπηκε'' από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και πλέον το μέλλον του βρίσκεται στην Superleague με εκ νέου δανεισμό του από την ΑΕΚ - οι δύο ομάδες που τον θέλουν

Χωρίς τον Γιάννη Ιατρούδη ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα της ΑΕΚ. Το πρωί της Πέμπτης η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Πορταριά του Βόλου, όπου θα πραγματοποιηθεί έως τις 24 Ιουνίου το πρώτο στάδιο του μονταρίσματος της ''Ένωσης'', με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην έχει πάρει μαζί του τον 22χρονο κρητικό επιθετικό.

Ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη, επέστρεψε πριν από λίγο διάστημα από την Ολλανδία όπου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και τον δανεισμό του στην Φόλενταμ. Ο ίδιος βρίσκεται σε αναμονή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έπειτα από το ''κόψιμο'' του από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Capitano.gr οι ''κιτρινόμαυροι'' επιθυμούν να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό σε ομάδα της Superleague, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύο είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον προσθέσουν στο δυναμικό τους, ο Ιωνικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η χρονιά στην Φόλενταμ δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο ίδιος, προσπαθώντας να επιστρέψει στην κατάσταση πριν τον σοβαρό τραυματισμό του τον Νοέμβριο του 2019, στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης. Ο Ιατρούδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, στην ''Ένωση'' θεωρούν ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, πιστεύοντας ότι μπορούν να πάρουν πράγματα από τον ίδιο τα επόμενα χρόνια.

Η περίπτωση δανεισμού του σε ομάδα του εξωτερικού δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ενώ κάποια δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων της Superleague 2 δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Έτσι, το επόμενο διάστημα αυτό που μένει να μάθουμε είναι σε ποια από τις δύο παραπάνω ομάδες που αναφέραμε (Ιωνικός ή ΠΑΣ Γιάννινα) θα παραχωρηθεί δανεικός, εκτός αν προκύψει κάποια έκπληξη τις επόμενες ημέρες...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.