Το μυαλό στους τραυματίες…

21:17 | 12/03/2018

Με την προσοχή όλων στον ΟΦΗ να είναι στραμμένη στους Παπαστεριανό και Βουό, ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (17/3) στην Καλλιθέα.

Οι δύο πολύτιμοι παίκτες του Ομίλου αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά στον αγώνα με τα Τρίκαλα και αργά το βράδυ της Δευτέρας (12/3) θα υποβληθούν αμφότεροι σε μαγνητικές εξετάσεις προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Για τον Παπαστεριανό δυστυχώς τα πράγματα δείχνουν να είναι γνωστά εκ των προτέρων, καθώς έχει υποστεί θλάση και η παρουσία του στο ματς της Καλλιθέας είναι απίθανη.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα δείξει το μέγεθος της και το αν θα χάσει και άλλο ή άλλα ματς στη συνέχεια. Κάπως πιο αισιόδοξες είναι οι ενδείξεις για τον Βουό, ο οποίος δείχνει να γλυτώνει τη θλάση, όμως και για τον Ιβοριανό όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (13/3), ακόμα και το αν έχει ελπίδες ή όχι να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου. 

Πέραν αυτών, «στα πιτς» συνεχίζουν να βρίσκονται οι Μονικάκης και Μαχαίρας, με τον πρώτο όμως να αυξάνει την ένταση του προγράμματός του και να έχει ελπίδες να επιστρέψει σύντομα στο κανονικό πρόγραμμα, πιθανότατα την Τετάρτη (14/3). Ο Μαχαίρας θα συνεχίσει και το επόμενο διήμερο το ατομικό, θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί και ακολούθως να επιχειρήσει να προπονηθεί και αυτός κανονικά. 

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη (13/3) το απόγευμα με την προπόνηση που θα γίνει στο ΒΑΚ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.