Το νέο πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Πότε αναμένεται να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα και πότε ξεκινά το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του ΟΦΗ

Την προσεχή Παρασκευή θα μάθουμε, μετά το σχετικό Δ.Σ. της Super League, πότε θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η διοργάνωση δεν θα αρχίσει τον Αύγουστο, ως είθισται, αφού λόγω κορωνοϊού όλα πήγαν πιο μετά. Έτσι, είναι δεδομένο ότι η Super League της σεζόν 2020-2021 θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι αρχές του μήνα η Εθνική θα έχει υποχρεώσεις για το Nations League οπότε δεν γίνεται να έχουμε σέντρα τότε. Άρα το πρωτάθλημα θα αρχίσει είτε το διήμερο 12/13 Σεπτεμβρίου είτε μία εβδομάδα μετά.

Με δεδομένο, όμως, τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων, φαίνεται ότι πάμε για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή 12/13 Σεπτεμβρίου. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα πάει στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Europa League με ένα επίσημο ματς στα πόδια του.

Ο ΟΦΗ θα κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ -εφόσον προκριθεί- μία εβδομάδα μετά είναι προγραμματισμένος ο 3ος γύρος (24 Σεπτεμβρίου). Αν περάσει και από αυτόν, τότε έχει τα πλέι οφ (1 Οκτωβρίου). Θυμίζουμε ότι τα ματς του Europa League είναι μονά και η έδρα θα βγει μετά από κλήρωση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ θα έχει περίπου δύο μήνες προετοιμασίας από τη στιγμή που τελειώσει το τρέχον πρωτάθλημα και μέχρι να αρχίσει το επόμενο. Σε αυτό το διάστημα, οι παίκτες θα έχουν σύντομες διακοπές και στη συνέχεια θα ριχτούν ξανά στη μάχη για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την Παρασκευή ανακοινώνεται η ημερομηνία του νέου πρωταθλήματος

Η ευρωπαϊκή «ζαριά» του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.