To ντεμπούτο Μέσι, τα γκολ του Εμπαπέ και η... αναπάντεχη selfie

07:45 | 30/08/2021

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της η Παρί επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Ρεμς και έκανε το "4 στα 4" στην Ligue 1, σε ένα ματς που λάμπρυνε με την παρουσία του ο Λιονέλ Μέσι κάνοντας ντεμπούτο με τους Παριζιάνους ως αλλαγή.

Στις 16 Οκτωβρίου 2004 ο Λιονέλ Μέσι έκανε το ντεμπούτο του με τη Μπαρτσελόνα. Στις 29 Αυγούστου 2021, 17 χρόνια μετά, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα άλλου συλλόγου, καθώς αγωνίστηκε στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Ρεμς. Το «Ογκίστ Ντελόν» ήταν το στάδιο που είχε την... τιμή να φιλοξενήσει το ζωντανό θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο οποίος φορώντας τη φανέλα με το «30» αποθεώθηκε όταν στο 66΄ πήρε τη θέση του παλιού συμπαίκτη του στη «Μπάρτσα», Νεϊμάρ. Με όλη αυτή τη θετική αύρα γύρω της, η Παρί δεν ήταν δυνατό να μην πάρει τη νίκη 2-0 με σκόρερ τον Κιλιάν Μπαπέ (15΄,63΄).

O γκολκίπερ της Ρεμς έδωσε τον γιο του στον Αργεντινό για να τον βγάλει φωτογραφία

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρηση Ρεμς-Παρί με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να δίνει τον γιο του στον Μέσι για να τον τραβήξει φωτογραφεία ενώ εν συνεχεία ο Αργεντινός υπέγραψε ένα πανό οπαδών των γηπεδούχων.

Η εποχή του Λιονέλ Μέσι στη Ligue One και την Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε και επίσημα το βράδυ της Κυριακής (29/8) με την παρουσία του στο ματς με τη Ρεμς. Και μαζί και αρκετά περίεργα απ' όσα αναμένεται να δούμε στη διάρκεια της χρονιάς με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα με τη λήξη της αναμέτρησης και την ώρα που ο Μέσι πήγαινε προς τα αποδυτήρια τον πλησίασε ο γκολκίπερ της Ρεμς και του έδωσε τον γιο του προκειμένου να μπορέσει να έχει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.