Το... Παγκρήτιο «καθορίζει» τα πλέι οφ

SMS
13:29 | 17/02/2020

Τα εκτός Κρήτης παιχνίδια του Εργοτέλη ολοκληρώθηκαν στην Άρτα, με τους ''κιτρινόμαυρους'' να επικεντρώνονται στα εντός έδρας ματς που θα ''κλειδώσουν'' τα πλέι οφ.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της Superleague 2. Λεβαδειακός - Παναχαϊκή και Κέρκυρα - Απόλλων Πόντου θα αναμετρηθούν ολοκληρώνοντας έτσι μια αγωνιστική που άρχισε την Παρασκευή στο Παγκρήτιο.

Ο Εργοτέλης κέρδισε τον Απόλλων Λάρισας και πλέον απομένουν τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος για την μάχη της 6αδας. Μετά το 1-0 στο Παγκρήτιο επί της Θεσσαλικής ομάδας, ο Εργοτέλης θα δώσει και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, όλα εντός Κρήτης.

Συγκεκριμένα, οι ''κιτρινόμαυροι'' θα αγωνιστούν με Λεβαδειακό - Δόξα Δράμας και Απόλλων Πόντου στο Παγκρήτιο, ενώ η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη θα βρεθεί στα Χανιά για ένα κομβικό παιχνίδι στις αρχές του Μαρτίου με την ομώνυμη ομάδα.

Αυτά θα κρίνουν και την τελική κατάταξη του Εργοτέλη, κυρίως οι αναμετρήσεις στο Παγκρήτιο. Αν η κρητική ομάδα κάνει το 3/3 στην έδρα της, μοιάζει απίθανο να χάσει την 6η θέση, ενώ είναι πιθανό με 9 βαθμούς να τερματίσει στην 4η ή 5η θέση.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΠΑΣ Γιάννινα 40

2. Απόλλων Σμύρνης 33

3. Χανιά 31

4. Λεβαδειακός 28*

5. Καραϊσκάκης 28

6. Εργοτέλης 28

...........................................

7. Απόλλων Λάρισας 27

8. Δόξα Δράμας 23

9. Παναχαϊκή 22*

10. Πλατανιάς 20

11. Απόλλων Πόντου -5*

12. Κέρκυρα -3*

*Παιχνίδι λιγότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η «κιτρινόμαυρη» επικράτηση

«Τρίποντο» εξάδας για τον Εργοτέλη

Αμερικά(νικη) υπόθεση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.