To Παγκρήτιο των ευκαιριών

SMS

Ο 18χρονος Αντώνης Αλεξάκης του Εργοτέλη και ο 17χρονος Σαμουήλ Νιαυραδάκης του Πλατανιά πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας, το ντεμπούτο τους στις επαγγελματικές κατηγορίες

Εργοτέλης και Πλατανιάς είναι δύο ομάδες που εμπιστεύονται νέους ποδοσφαιριστές, ασχολούνται σοβαρά με τις ακαδημίες τους, κάτι που έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Γιάννης Ταουσιάνης και Γιάννης Τάτσης έδωσαν την ευκαιρία σε δύο ταλαντούχα παιδιά να παρουσιάσουν για πρώτη φορά - σε επίσημο αγώνα - τις δυνατότητες τους.

Από την μια ο 18χρονος Αντώνης Αλεξάκης του Εργοτέλη ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 65ο του χθεσινού αγώνα στο Παγκρήτιο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα. Από την άλλη, ο 17χρονος Σαμουήλ Νιαυραδάκης του Πλατανιά ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε επαγγελματικές κατηγορίες, έπαιξε για 90 λεπτά ενώ παράλληλα άκουσε και τους επαίνους του προπονητή του στην συνέντευξη τύπου. 

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Νιαυραδάκης (20/02/2002), υπέγραψε τον Μάρτιο επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ χθες έγινε ο νεαρότερος παίκτης του Πλατανιά που αγωνίζεται βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος, σε ηλικία 17 ετών, 8 μηνών και 8 ημερών! 

Aλεξάκης Αντώνης 12

Ο Αντώνης Αλεξάκης

Ο Αντώνης Αλεξάκης (02/07/2001) υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι επαγγελματικό του συμβόλαιο χρονικής διάρκειας δύο ετών, ''προϊόν'' της ακαδημίας του συλλόγου. Είναι ένα από τα... πουλέν του Βασίλη Πλεσίτη, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή ενώ οι συστάσεις που τον ακολουθούν κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης-Πλατανιάς 1-2: Τα highlights του αγώνα

Η βαθμολογία της Super League 2

Ο Ταουσιάνης και το σκληρό μάθημα

Πολιτισμός στο Παγκρήτιο: Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά

Προβληματισμός και απογοήτευση στον Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.