Το παιχνίδι που είναι σφηνωμένο στο μυαλό του Νταμπράουσκας

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ παίζει με τη Λαμία, προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του.

«What if». Η φράση με την οποία μας υποδέχθηκε στο ΒΑΚ ο Βάλντας Νταμπράουσκας, στην εβδομαδιαία συνάντηση. Έχει περάσει αρκετός καιρός, ακολούθησε η σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά για τον Λιθουανό το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη είναι καρφωμένο στο μυαλό.

«Καλά είμαστε, αλλά πάντα σκέφτεσαι ότι θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα», είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ μη μπορώντας να ξεχάσει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Για το αποτέλεσμα, τη βαριά ήττα με 3-0, αλλά -κυρίως- για την κάκιστη εμφάνιση.

Οπως καταλαβαίνετε, όσο πλησιάζουμε στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λαμία εκτός έδρας, το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι πάντα... επίκαιρο. Ένα deja vu. Ο ΟΦΗ κέρδισε τον Άρη και πήγε στην Τρίπολη. Ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΠΑΟΚ και πάει στη Λαμία. «Πρέπει να ξεχάσουμε τον ΠΑΟΚ», η ατάκα του Νταμπράουσκας που παίζει σαν λούπα. Το πάθημα να γίνει μάθημα. Ο κόουτς του Ομίλου δεν θέλει να επαναληφθεί το κάζο της Τρίπολης. Αυτό, βέβαια, θα το μάθουμε σε λίγα 24ωρα, το βράδυ του Σαββάτου. Αν ο ΟΦΗ έμαθε από το «χαστούκι» κόντρα στην αρκαδική ομάδα.

Βλέπετε, όμως, ότι παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ έχει δύο σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Άρη και ΠΑΟΚ, αυτό που έχει μείνει είναι το αποτέλεσμα ενδιάμεσα, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οδηγός για τη συνέχεια. Να αποφευχθούν τα ίδια λάθη και αυτή τη φορά ο ΟΦΗ να κάνει το back to back στις νίκες και να υποδεχθεί την άλλη εβδομάδα τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ». Με λίγα λόγια να σταματήσει να είναι... ασανσέρ. Μία ζέστη, μία κρύο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νταμπράουσκας για μεταγραφή: «Ποτέ δεν ξέρεις»

Νταμπράουσκας: «Να ξεχάσουμε τον ΠΑΟΚ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.