Το παιχνίδι της ζωής τους!

Απόψεις

O Eργοτέλης θα δώσει αύριο (Τετάρτη - 15.30) ένα παιχνίδι με τεράστια βαθμολογική σημασία, ικανό για να ''χτίσει'' καριέρες και να δημιουργήσει ήρωες

Στα τέλη Ιουλίου του 2017, ο Μάγκεντ Σάμι ανέλαβε τις τύχες του Εργοτέλη. Τέσσερα χρόνια αργότερα βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της διαδρομής του στους ''κιτρινόμαυρους'', σε διοικητικό πάντα επίπεδο.

Το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό (Live Capitano.gr - 15.30) αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα των περισσότερων ποδοσφαιριστών στο υπάρχον ρόστερ, ακόμα και για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του Εργοτέλη στην έως τώρα θητεία του στο σύλλογο. Το παιχνίδι στη Νίκαια έχει χαρακτήρα αυθεντικού τελικού, με τον Εργοτέλη να ψάχνει αποκλειστικά νίκη δική του και στη συνέχεια θα κοιτάξει το τι θα γίνει στο Ξάνθη - Λεβαδειακός.

''Δεν θα έχουμε απλά μια ομάδα, αλλά μια ομάδα που θα παίζει για να νικά σε κάθε παιχνίδι και όταν νικάς κάθε αγώνα, έρχονται και οι διακρίσεις που θα μας βοηθήσουν κάποια στιγμή να βρεθεί ο σύλλογος και πάλι στη Super League όπου ήταν στο παρελθόν'', είχε πει πριν 4 χρόνια στις πρώτες του δηλώσεις ο Μάγκεντ Σάμι, και να που αύριο η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο ''όνειρο''. Δεν είναι φαβορί, δεν είναι εύκολο όμως ο αγώνας στη Νίκαια είναι σίγουρα το ματς της χρονιάς και για τις δύο ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Εργοτέλης έχει φτάσει εκεί που δεν μπορούσε. Όμως, όλοι στο γκρουπ κοιτούν τη νέα πρόκληση το παιχνίδι στη Νίκαια αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όλους και σε κάθε περίπτωση, ''γιατί όχι;''. Από τον μικρότερο σε ηλικία ποδοσφαιριστή, μέχρι τον Ταουσιάνη και όλο το τιμ, είναι ένα ματς καριέρας για τους περισσότερους άπειρους σε επίπεδο Superleague παίκτες, για να μην πω για όλο τον νυν οργανισμό.

Στην 4ετία παρουσία του Μάγκεντ Σάμι και κατ' επέκτασιν του Γιώργου Τουτζάρη στις αποφάσεις του Εργοτέλη, οι ''κιτρινόμαυροι'' βρίσκονται πιο κοντά σε έναν - αναπάντεχο - στόχο. Απομένει να δούμε αν θα καταφέρει η ομάδα που εκπροσωπούν να κάνει το απόλυτο στα πλέι οφ (έχουν 4/4), να αποφύγουν τις κακοτοπιές της Νίκαιας και να βρεθούν στις θέσεις 1-2. Λίγες ώρες ακόμα υπομονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σενάρια και ισοβαθμίες: Έτσι ανεβαίνει Superleague o Εργοτέλης!

Το απίθανο γκολ του Τσέλιου που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Εργοτέλη

To Live του αγώνα

Ξάνθη - Εργοτέλης: Τα highlights της μεγάλης νίκης

Ναι ρε, Εργοτέλη!

Ταουσιάνης: «Διψασμένοι για το όνειρο της Superleague»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.