Το παιδικό πρωτάθλημα στη μνήμη του Δημήτρη Παπαδόπουλου

18:56 | 26/02/2020

Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από την συνάντηση στο Παγκρήτιο

Την Τρίτη πραγματοποίηθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο η συγκέντρωση στελεχών του Δήμου Ηρακλείου, με εκπροσώπους των συλλόγων, αθλητικών κέντρων ,για το 9 ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου που θα διοργανώσει ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς , αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ομάδων, αναφέρθηκε στο ιδιαίτερο βάρος που δίνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού στην διοργάνωση τουρνουά για μικρά παιδιά.

Όπως τονίστηκε, μεγάλη σημασία για τον Δήμο έχει η ασφάλεια των μικρών παιδιών που συμμετέχουν αλλά και η επιτακτική ανάγκη για συνεχής επιμόρφωση προπονητών, διαιτητών και όλων όσων εμπλέκονται σε τέτοιου είδους τουρνουά.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης και Μαρία Σπυριδάκη μέλη Δ.Σ. ΔΟΠΑΦΜΑΗ οι οποίοι τόνισαν , ότι ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ προσφέρει τη δυνατότητα σε 3.5 χιλιάδες μικρούς αθλητές να συμμετάσχουν με κυρίαρχο στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την ενίσχυση των υψηλών αξιών του αθλητισμού. Στη συνάντηση συμμετείχαν και τα υπηρεσιακά στελέχη κ.κ. Γιώργος Καβουσανός, Γιώργος Γαυγιωτάκης και Βάνα Γαλυφιανάκη.

Αποφασίστηκε το 9 ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ να ονομαστεί ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ'', προς τιμήν του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που έφυγε πρόωορα από τη ζωή και γέμισε με θλίψη την ποδοσφαιρική κοινωνία της Κρητης

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρης Συνάνης, , έκανε απολογισμό για το 2019 , παρουσίασε τη φετινή προκήρυξη του τουρνουά και επικεντρώθηκε στις αλλαγές κανονισμών.

Τέλος εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση όλων για την επιτυχία του τουρνουά, μια επιτυχία που περνάει από την ασφάλεια όλων των παιδιών και την απόλαυση τους για το παιχνίδι.

Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 μέχρι και 15 χρονών .Στους υπεύθυνους των ομάδων δόθηκε η προκήρυξη των αγώνων, η δήλωση - κατάσταση συμμετοχής, η κάρτα υγείας αθλητή και η τροποποίηση των κανονισμών για τις μικρές ηλικίες για το 2020 .

Οι δηλώσεις συμμετοχής, το παράβολο συμμετοχής και οι καταστάσεις συμμετοχής , η κάρτα υγείας αθλητή , υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 06/03/2020.

Η έναρξη των αγώνων προγραμματίζεται για το Σάββατο, στις 21 Μαρτίου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.