Το παίρνει πάνω του ο Ντε Γκουζμάν

SMS

Ο Ντε Γκουζμάν έδειξε στο ΟΑΚΑ πώς είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά

Ο Τζόναθαν ντε Γκουζμάν ήταν το... γκολ στο 90' του ΟΦΗ στην εφετινή μεταγραφική περίοδο και σίγουρα μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές που έγιναν στην τρέχουσα Super League.

Η παρουσία του στον Όμιλο θα δώσει ποιότητα και εμπειρία και ο ίδιος μπορεί να αποδειχθεί ως game changer για την ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ μπήκε στο 62ο λεπτό στη θέση του Μπαλογιάννη (που ήταν εκ των MVP του αγώνα με την ΑΕΚ) και έδειξε από το πρώτο ακούμπημα της μπάλας ότι θα δώσει πολλές λύσεις στην κρητική ομάδα. Είναι ο παίκτης για το «κλικ» παραπάνω και το απέδειξε στα 30 και κάτι λεπτά που έπαιξε απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». To περιμέναμε.

Ο Ολλανδός μέσος δεν φοβάται να πάρει το ρόλο του ηγέτη και να δώσει ώθηση στον ΟΦΗ ειδικά τώρα, αυτή την περίοδο, που τα αποτελέσματα και οι συνεχόμενοι τραυματισμοί έχουν προκαλέσει απογοήτευση. Παίκτες με ποιότητα δεν βρίσκεις εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα και το τελευταίο, χρονικά, απόκτημα του Ομίλου είναι τέτοιο.

Ειδικά τώρα που οι απουσίες στη μεσαία γραμμή είναι σημαντικές (με κυριότερες αυτές των Νέιρα και Ναμπί), ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν έρχεται να δώσει μεγάλες βοήθειες και να δείξει την αξία του. Το έκανε στο ΟΑΚΑ στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε, θα το δείξει και στη συνέχεια που θα είναι ακόμα πιο έτοιμος.

Τώρα έρχεται για τον ΟΦΗ ένα δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό. Παιχνίδια που κρίνονται από τις προσωπικότητες και εδώ έρχεται να κολλήσει αυτό που αναφέραμε περί game changer. Ο ντε Γκουζμάν είναι παίκτης που μπορεί να το πάρει πάνω του και να «ξεκολλήσει» τον ΟΦΗ.

Εν κατακλείδι, αν κάτι πρέπει να κρατήσει για το μέλλον ο Όμιλος από το ματς της Κυριακής είναι η εμφάνιση του Ολλανδού και η εικόνα του Μπαλογιάννη. Για τον δεύτερο, ειδικά, το μέλλον είναι ευοίωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1: Τον λύγισαν οι απουσίες

VIDEO: Τα στιγμιότυπα από το ματς του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

Σίμος: «Δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα έπρεπε»

H βαθμολογία μετά την 7η αγωνιστική

Μανόλης Γρηγοράκης: Όταν ένα ματς μπορείς να το κερδίσεις, μη το χάσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.