To παράδοξο στην υπόθεση Κάιπερς και ο «χαμένος» Εργοτέλης

SMS
19:04 | 10/06/2019

H AEK πλήρωσε τον Εργοτέλη για έναν ποδοσφαιριστή που τελικά... κατέληξε στον Ολυμπιακό

H ιστορία του είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Είναι από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστή που έχουν γραφτεί πολλά. Άγνωστος πριν φορέσει την φανέλα του Εργοτέλη, ο Ούγκο Κάιπερς βγήκε πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη και δεύτερος σκόρερ της Football league την σεζόν 2017-18 και από τότε γράφτηκαν... πάρα πολλά για πάρτη του. 

Ο Βέλγος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση του Ολυμπιακού και μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί, όπως αποτελεί παίκτη της ομάδας του Πειραιά.

Πως φτάσαμε, όμως ως εδώ; Ας τα πάρουμε - εν τάχει - από την αρχή για να δούμε όλο το παράδοξο της ιστορίας του. Το καλοκαίρι του 2018, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Εργοτέλη για την αγορά του παίκτη έναντι 300.000 περίπου, ο παίκτης αρνήθηκε να πάει στην ''Ένωση'', με τον Ολυμπιακό να έχει μπει σφήνα στην περίπτωση του, όπως είχε αποκαλύψει το Capitano.gr. Τελικά η σφήνα κατέληξε σε γάμο ένα χρόνο αργότερα και αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του.

Ας δούμε λίγο το παράδοξο της υπόθεσης. Η ΑΕΚ πλήρωσε τον Εργοτέλη για έναν παίκτη που απέκτησε ο Ολυμπιακός. Θεωρητικά χαμένη της όλης ιστορίας είναι η ομάδα του Μαρτινέγκο. Ο Εργοτέλης ''πλήρωσε'' τα τερτίπια και την αστάθεια του Κάιπερς, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αξία του παίκτη το καλοκαίρι του 2018, ενώ οι εξελίξεις τον οδήγησαν να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή την σεζόν που προηγήθηκε.

Κερδισμένη η ομάδα του Πειραιά η οποία απέκτησε ''τσάμπα'' τον ποδοσφαιριστή, ενώ χαμένη εμφανίζεται και η ΑΕΚ καθώς έχει πληρώσει εδώ και ένα χρόνο χωρίς να τον αποκτήσει. Ένα ανεξόφλητο ''γραμμάτιο'' που πιθανόν να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση του Γιάννη Ιατρούδη. Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, θα φανεί στην πορεία αν οι αποφάσεις που πήρε αποδείχθηκαν σωστές....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «αρπαγή» του Κάιπερς!

Με Κάιπερς και Μάνο έγινε η «πρώτη» του Ολυμπιακού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.