Το παρασκήνιο πίσω από το «διαζύγιο» με την ticκetcore

SMS
14:46 | 20/11/2018

Το «διαζύγιο» ΟΦΗ-ticκetcore, που προκλήθηκε από την πρόσφατη ταλαιπωρία του κόσμου, δεν ήταν και τόσο βελούδινο.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον εντός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η ταλαιπωρία που πέρασαν οι φίλαθλοι (πολλοί εκ των οποίων αποχώρησαν!) ενόχλησε ιδιαίτερα την ΠΑΕ, η οποία φρόντισε εξ αρχής να ξεκαθαρίσει πως αυτό δεν θα επαναληφθεί. Μάλιστα, ήταν ρητή η εντολή του Μιχάλη Μπούση να δοθεί λύση στο θέμα και να μην κάνουν ξανά την εμφάνισή τους τέτοιου είδους φαινόμενα.

Η αντίδραση ήταν τόσο άμεση που στον αμέσως επόμενο αγώνα, αυτόν με τον Αρη που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή, ο ΟΦΗ πέρασε σε νέα δεδομένα όσον αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων και την Τρίτη ακολούθησε σχετική ανακοίνωση.

Πρώτον, αυτά θα πωλούνται και σε ειδικά μέρη στο Ηράκλειο, εκτός από το εκδοτήριο στο Γεντί Κουλέ και δεύτερον το ιντερνετικό κομμάτι αναλαμβάνει νέα εταιρεία.

Οπερ σημαίνει πως η συνεργασία του ΟΦΗ με την ticketcore έλαβε τέλος, ωστόσο οι δύο πλευρές πέρασαν από πολλά κύματα μέχρι να φτάσουν στο "διαζύγιο", ενώ υπήρξε μέχρι και ανταλλαγή εξωδίκων.

Από την πλευρά του ΟΦΗ, έγινε σαφές, από την ανακοίνωση μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, πως η ευθύνη για όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ανήκει αποκλειστικά στην εταιρεία. Μάλιστα, η θέση της κρητικής ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή τονίζοντας πως μέλημά της είναι να κάνει ό,τι μπορεί για να μη δημιουργηθεί στο μέλλον παρόμοιο πρόβλημα. Από την πλευρά της, όμως, η ticketcore αντικρούει τους ισχυρισμούς αυτούς με αποτέλεσμα το όλο θέμα να πάρει διαστάσεις... σίριαλ.

Το σίγουρο είναι ότι οι δύο πλευρές δεν χώρισαν με "βελούδινο" τρόπο και ο καθένας ψάχνει να βρει το δίκιο τους, με τις ευθύνες να πηγαίνουν "μπαλάκι". Το επίσης σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ φρόντισε να κλείσει γρήγορα την κακή παρένθεση με την ταλαιπωρία του κόσμου και πλέον μένει να δούμε αν με τα νέα δεδομένα θα αλλάξει και η όλη κατάσταση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.