Το πάθημα έγινε μάθημα

ΟΦΗ

Προσέχουν για να έχουν στον ΟΦΗ με την περίπτωση του Μιγκέλ Μεγιάδο

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο θα μεταβεί στο Άμστερνταμ για να κάνει ειδικές εξετάσεις στα γόνατά του και ο ΟΦΗ δείχνει ξεκάθαρα... πως το πήρε το μάθημά του.

Ο Αργεντινός μέσος είναι από τους game changers του ΟΦΗ, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Κάθε απουσία του είναι και ένα πλήγμα για την κρητική ομάδα, η οποία αυτή τη φορά θέλει να έχει μία συγκεκριμένα και εξειδικευμένη άποψη για τον ποδοσφαιριστή ώστε να... πάρει τα μέτρα της στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Μεγιάδο προπονείται κανονικά στην Ολλανδία και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Στον ΟΦΗ, όμως, θέλουν να προλάβουν καταστάσεις και γι' αυτό ελήφθη η απόφαση να πάει στο Άμστερνταμ και να επισκεφτεί ένα εξειδικευμένο κέντρο προκειμένου να κάνει εξετάσεις στα γόνατα του.

Οι επικεφαλής στον Όμιλο θέλουν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μην ταλαιπωρηθεί τη νέα σεζόν από τα γόνατά του ή όσο το δυνατόν αυτό να μειωθεί. Προφανώς άπαντες γνωρίζουν πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι ο Αργεντινός μέσος εξ ου τα προληπτικά μέτρα.

Ο Μεγιάδο έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στο πρόσφατο παρελθόν, το ίδιο συνέβη και πέρυσι και στην Κρητική ΠΑΕ. Η κουβέντα για τους τραυματισμούς και της μακροχρόνιες αποθεραπείες ήταν μεγάλη και αυτή που πέρυσι ήταν σχεδόν καθημερινά στην επικαιρότητα του συλλόγου.

Στον ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο πλέον πως θέλουν να προστατεύσουν την «περιουσία» τους. Το ίδιο έγινε και στην περίπτωση Τσιλιανίδη που όταν σιγουρεύτηκαν για το ακριβές πρόβλημα έκαναν τη σχετική ενημέρωση. Το ίδιο και στην περίπτωση του Μιγκέλ Μεγιάδο. Η νέα χρονιά θα είναι υψηλών απαιτήσεων και λάθη δεν χωράνε. Εξ ου η υπεύθυνη στάση της ΠΑΕ με τον Αργεντινό και το εξειδικευμένο κέντρο στο Άμστερνταμ. Για να μειωθεί αν όχι ελαχιστοποιηθεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο ΟΦΗ δεν θα έχει του χρόνου την πολυτέλεια να χάνει βασικές μονάδες του. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θέλει επ' ουδενί να μετράει απουσίες. Τους θέλει όλους ετοιμοπόλεμους, θέλει διαθέσιμα όλα τα «όπλα» του. Και ο Μεγιάδο είναι από τα σημαντικότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Βέλγιο για εξετάσεις ο Μεγιάδο

Tα αποκαλυπτήρια της 3ης εμφάνισης

Πάμε σαν πρόπερσι!

Κανονικά στην προπόνηση ο ντε Γκουζμάν


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.