Το «παζλ» του ΟΦΗ έχει ακόμη πολλή δουλειά…

08:20 | 12/08/2020

Εκτός από τις προσθήκες, οι αποχωρήσεις ίσως «γεννήσουν» νέες ανάγκες στον Όμιλο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του ΟΦΗ ενόψει της καινούργιας σεζόν. Σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή της προετοιμασίας, οι «ασπρόμαυροι» δουλεύουν το πλάνο τους.

Οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, με την απόκτηση των Ουές, Σαρδινέρο, Βούρου, Γρίβα, αλλά και Σελίμοβιτς (σήμερα ανακοινώνεται λογικά), όμως έπεται και συνέχεια.

Για να πάρει, βέβαια, την τελική του «μορφή» το ρόστερ, υπάρχει δουλειά. Αφενός αναμένεται να γίνουν αρκετές ακόμη προσθήκες, με τους ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου να εξετάζουν ουκ ολίγες περιπτώσεις, που τους έχουν κάνει το «κλικ».

Κι αφετέρου σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Κουτρουμπής και Δεληγιαννίδης έκαναν την αρχή, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θ’ ακολουθήσουν και άλλοι.

Δεν αποκλείεται, έτσι, να έχουν ειδοποιηθεί ήδη παίκτες πως δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια, ώστε είτε να μείνουν ελεύθεροι, είτε να παραχωρηθούν ως δανεικοί σε άλλη ομάδα.

Από’ κει και πέρα, δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν στα γραφεία της ΠΑΕ… σκάσει πρόταση για κάποιον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Είναι πολλοί εκείνοι, εξάλλου, που έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους στον Όμιλο, οπότε και το συγκεκριμένο «σενάριο» παίζει.

Παράδειγμα, μάλιστα, αποτελεί και η περίπτωση του Δεληγιαννίδη. Υπάρχουν, βέβαια, και ορισμένοι που ναι μεν δεν έχουν τάσεις φυγής, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το… ψάχνουν για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα.

Είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το κλαμπ και το περιβάλλον του ΟΦΗ, αλλά θα ήθελαν να κάνουν το παραπάνω «βήμα» και να δοκιμάσουν σε άλλη χώρα τις δυνάμεις τους.

Σε γενικές γραμμές, έτσι, η κατάσταση στην παρούσα φάση είναι κάπως ρευστή και από μέρα σε μέρα ενδεχομένως να προκύπτουν διαφορετικά δεδομένα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.