Το παζλ του ΟΦΗ: Σε αυτές τις θέσεις «καίγεται»

13:19 | 24/06/2019

Πού κινούνται στον ΟΦΗ για τη μεταγραφική ενίσχυση και ποιες θέσεις έχουν ως προτεραιότητα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι επαφές με υποψήφιους στόχους επίσης, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι παίκτες εκτός του Τσιλιανίδη και το Capitano.gr καταγράφει τις θέσεις στις οποίες «καίγεται» ο Όμιλος για ενίσχυση.

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ... ΤΟ ΤΕΡΜΑ

Πρόσφατα διαβάσατε στο Capitano.gr για την διερευνητική επαφή του ΟΦΗ με τον Κυριακίδη, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναιτωλικό. Είναι σίγουρο ότι ο Όμιλος πηγαίνει για τερματοφύλακα και μάλιστα βασικό, με μπακ απ τους Σωτηρίου και Δερμιτζάκη. Ο ΟΦΗ ψάχνει κάτι καλό σε αυτή τη θέση και εξετάζονται πολλές περιπτώσεις. Το αν θα καταλήξει στον 33χρονο γκολκίπερ ή αν θα πάει για λύση από το εξωτερικό και σε μικρότερη ηλικία, θα το δείξει το προσεχές μέλλον.

ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΣΤΟΠΕΡ

Σε αυτή τη θέση ο ΟΦΗ είναι γυμνός μετά τις αποχωρήσεις. Υπάρχει, βέβαια, ο Ποτουρίδης, αλλά έως τώρα το τοπίο είναι θολό με την περίπτωσή του και ουδείς βάζει «το χέρι του στη φωτιά» για την κατάληξη του θέματος. Ο μοναδικός που έχει μείνει είναι ο Γιαννούλης, ο οποίος είναι ακραίος μπακ, άλλο αν ο Βέρα το χρησιμοποίησε -με απόλυτη επιτυχία- ως στόπερ. Οπως έγραψε το Capitano.gr, ο ΟΦΗ έκανε μία κρούση στον Γιώργο Σαρρή, αλλά δεν υπάρχει κάτι νεότερο, ενώ όπως όλα δείχνουν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις στο εξωτερικό και εξετάζονται. Σίγουρα θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο στόπερ.

Ο ΝΕΪΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ

Όλα θα εξαρτηθούν με το τέλος του σίριαλ με τον Χουάν Νέιρα. Ο ΟΦΗ περιμένει την απάντηση του Αργεντινού, αλλά ταυτόχρονα κινείται και για άλλους ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση ανεξάρτητα με το πώς θα καταλήξει το θέμα με τον Νέιρα. Αν υπάρξει αίσιο τέλος, τότε ο Όμιλος θα ψαχτεί περισσότερο για «εξάρι». Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αναζητείται ένα αμυντικό χαφ.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ

Ο ΟΦΗ φέρεται να έχει εντοπίσει ήδη -από το εξωτερικό- τον παίκτη που θα ενισχύσει τα άκρα της ομάδας και θα πλαισιώσει τους Βαζ, Φερέιρα, αλλά και το Σασί. Η απόκτηση του Τσιλιανίδη είναι μία λύση για αυτή τη θέση, ωστόσο ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ουσιαστικά προορίζεται για τα χαφ, πίσω από τον επιθετικό.

ΦΟΥΛ... ΕΠΙΘΕΣΗ

Με τον Γιακουμάκη η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαριστεί, αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της ΑΕΚ και όλα παραμένουν ανοιχτά. Ωστόσο, η εξέλιξη έχει να κάνει με τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος επιθετικός προφανώς και είναι μία εξαιρετική περίπτωση για τον ΟΦΗ που είναι δεδομένο ότι θα ενισχυθεί στην επίθεση. Ο Βουό έφυγε, ο Γιακουμάκης επίσης, ο Πέρσον παραμένει μία εναλλακτική λύση και μόνο, οπότε ο ΟΦΗ θα αναζητήσει φορ περιοχής για να καλύψει τα κενά. Ο Σάσι ουσιαστικά έπαιξε κατ' ανάγκη ως «9» (και δεν τα πήγε άσχημα), αλλά στον ΟΦΗ προτιμούν να τον έχουν ως λύση για τα πλάγια και να αποκτήσουν έναν κανονικό επιθετικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.