Περιμένοντας τον Χάιμε...

12:03 | 28/01/2019

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και βλέπουν μπροστά τους το πολύ σημαντικό ματς με τον Ατρόμητο (Πέμπτη 5.15) περιμένοντας παράλληλα τους Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις

Ο ΟΦΗ δεν ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στον ΠΑΟΚ και γνώρισε βαριά ήττα στην Τούμπα από τον «δικέφαλο». Όμως, όλοι γνωρίζουν ότι τα ματς που προηγήθηκαν αλλά κυρίως εκείνα που έρχονται στο ''Γεντί Κουλέ'' είναι τα πιο κρίσιμα για την μάχη της παραμονής. Πόσο μάλλον, κοιτάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα και την δυναμική που βγάζουν οι αντίπαλοι του.

Πλέον, στην κρητική ομάδα σκέφτονται αποκλειστικά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την Πέμπτη (5.15) στο ''Γεντί Κουλέ'' ενώ βρίσκονται και στην αναμονή για την άφιξη των Βέρα - Ίσις. H κατάσταση στην βαθμολογία δεν αφήνει πλέον το παραμικρό περιθώριο. Πέρα από το αγωνιστικό, οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται στην αναμονή για την άφιξη του Χάιμε Βέρα και του Αλεσάντρο Ίσις, οι δύο που θα προσπαθήσουν αν οδηγήσουν τον ΟΦΗ σε καλύτερες, αγωνιστικά, ημέρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο Χιλιανοί θα βρεθούν στο Ηράκλειο μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν στις εξέδρες στο ματς της Πέμπτης.

Οι δύο Χιλιανοί βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο για την λύση των συμβολαίων τους με την Curico Unido, ενώ άγνωστο παραμένει αν στην ίδια πτήση θα είναι και ο νέος Φελίπε Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Τούμπα του έπεσε βαριά...

Μπράουν: «Η έδρα θα κρίνει τον στόχο»

«Φωτιά» στη βαθμολογία, «τελικοί» για τον ΟΦΗ

«Έρχονται καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ!»

Ποιος είναι ο Φελίπε Φερέιρα που έρχεται στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.