To pregame Εργοτέλης-ΟΦΗ εν… ώρα πτήσης

SMS
17:06 | 01/01/2019

Mε την ίδια πτήση «πέταξαν» για την Θεσσαλονίκη Αντώνης Καπνίδης και Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Μπορεί Εργοτέλης και ΟΦΗ να πήραν μόλις μία μέρα ρεπό, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε αρκετούς από τους παίκτες των δύο ομάδων, που δεν είναι από την Κρήτη, να ταξιδέψουν στα μέρη τους για να περάσουν την αλλαγή του χρόνου και την Πρωτοχρονιά κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως για παράδειγμα, ο Αντώνης Καπνίδης των «κιτρινόμαυρων» και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης των «ασπρόμαυρων». Οι δύο παίκτες αναχώρησαν το με την ίδια πτήση για την Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας (31/12), με τον επιθετικό του Εργοτέλη να παραμένει στη συμπρωτεύουσα και τον εξτρέμ του ΟΦΗ να συνεχίζει οδικώς για την Λάρισα. Ο «Κούτσια», μάλιστα, ήταν εκείνος που… αποκάλυψε την παρέα του στο αεροπλάνο μέσω των social media.

Σίγουρα, έτσι, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα είχαν την ευκαιρία να… πουν πολλά για τις μεταξύ τους «μάχες», που έρχονται στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρώτη έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιανουαρίου, οπότε στο επίκεντρο των συζητήσεων τους θα βρέθηκε και το παιχνίδι του Παγκρητίου Σταδίου. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.